ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μην περιμένεις να ελαττωθεί δραματικά μέσα στις επόμενες μέρες το εργασιακό άγχος (ή το άγχος αναζήτησης εργασίας). Εντάξει επιτρέπεται στα διαλείμματα να δώσεις στον εαυτό σου μερικές ανάσες επικοινωνίας και χαλάρωσης, αυστηρά μόνο με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Όχι πολύ βαβούρα δηλαδή… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) […]

Neopolis Team

25 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην περιμένεις να ελαττωθεί δραματικά μέσα στις επόμενες μέρες το εργασιακό άγχος (ή το άγχος αναζήτησης εργασίας). Εντάξει επιτρέπεται στα διαλείμματα να δώσεις στον εαυτό σου μερικές ανάσες επικοινωνίας και χαλάρωσης, αυστηρά μόνο με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Όχι πολύ βαβούρα δηλαδή…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η οργάνωσης της εργασιακής ρουτίνας και η ανάπτυξη μιας καλύτερης σχέσης με το σώμα σου καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου σου. Όχι και οι καλύτερες μέρες για να ζητάς να τεμπελιάσεις, εξαιρετικές όμως για κάθε πτυχή της επαγγελματικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Στη χειρότερη περίπτωση θα έχεις τόση ένταση σήμερα που θα θες να χιμήξεις σʼ όποιον/α σε καταπιέζει ακόμη και με τη παρουσία του/της. Στην καλύτερη θα κάνεις την ένταση σεξουαλική διάθεση. Για να δούμε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και είναι δεδομένο πως βρίσκεσαι στην εξωστρεφή σου φάση, είναι απολύτως απαραίτητο τις επόμενες μέρες να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τον ιδιωτικό σου χώρο. Και πρόσεξε γιατί αν παρακούσεις τις επιταγές του σύμπαντος, πολύ σύντομα θα έχεις τόσα νεύρα με το χάος που θα επικρατήσει, που δεν θα μιλιέσαι…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Σήμερα που εσύ έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και λες καλημέρα με χαμόγελο, όλοι οι συνάδελφοι σου, προσπαθούν να σου μεταδώσουν τη μιζέρια και τα νεύρα τους. Και ύστερα σε λένε και εμπαθή αν τους διαολοστείλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πραγματικά πες στον αστρολόγο σου με ποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί για να σε πείσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο! Δώσε ανάσες στο σώμα σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όταν ένας/μια Ζυγός δεν μιλάει πολύ, σπάνια είναι καλό σημάδι. Ναι, σήμερα αισθάνεσαι ξανά εγκλωβισμένος/η σε μια προσωπική και επαγγελματική ζωή που μοιάζει να επιπλέει πάνω σε κινούμενη άμμο. Και επανέρχεται το δίλλημα: «Περιμένω να δω αν θα βυθιστεί τελικά η βάρκα ή ρισκάρω το σάλτο μορτάλε με την ελπίδα πως το στέρεο έδαφος δεν είναι και τόσο μακριά;».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ευτυχώς που το μυαλό σου θα μπει σε φάση ταξιδιάρικη/φυγής/παράλυσης για μερικές μέρες και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να βάλεις βόμβες στις σχέσεις σου με μερικούς/ες συνεργάτες (που για να λέμε την αλήθεια είναι λίγο τεταμένες τελευταία)… Και μετά τη δουλειά εννοείται πως επιβάλλεται να χαζέψεις, να κλειστείς σπίτι ακούγοντας μουσική για ώρες ή σε ένα σινεμά βλέποντας μια ταινία που σου έκανε κλικ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Καλοί οι φίλοι και η κοινωνικότητα. Καλά περνάς και παράπονο δεν έχεις από την κοινωνική σου ζωή. Όμως μερικές μέρες (όπως σήμερα) κάποιοι/ες από αυτούς είναι τόσο στενόμυαλοι/ες που σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Ψυχραιμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η αίσθηση της εργασιακής πίεσης που νιώθεις είναι πως δεν τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου ούτε το 2012! Όμως ο πανικός δε βοηθάει σε τίποτα και επίσης, μάλλον στο τέλος θα τα καταφέρεις! Στρώσου λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η αλήθεια είναι πως έχεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να νιώσεις αισιόδοξος/η. Να βρεις ένα (έστω ένα!) ψυχολογικό πάτημα μέσα σου και για να αντιμετωπίσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε στις σχέσεις με τους οικείους σου ή με την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα, η μόνη αισιοδοξία αντλείται από το να μην σκέφτεσαι τα προβλήματα. Δούλευε λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση, πρόκληση, εντολή που θα σου δώσει κάποιος/α (ακόμη κι αν αυτός/η είναι ο/η προϊστάμενος/η σου), γίνεται αφορμή είτε για να ξεσπάσεις με αδιανόητη ένταση, είτε να πέσεις σε βαθιά βαρυθυμία γιατί (για ακόμη μια φορά) θα έχεις καταπιεστεί.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET