ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά […]

Neopolis Team

24 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά μα τω Θεώ, όταν σε πιάνει το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σου δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τι έγινε; Ξύπνησες στραβά;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θεωρήσεις πως μπορείς να πιέσεις το μυαλό σου στα άκρα απλά και μόνο γιατί σήμερα ξύπνησες με διαύγεια και διάθεση για δουλειά. Έλα, θυμήσου πως καταλήγουν αυτές οι μέρες… Ναι, σε έναν εξαντλητικό πονοκέφαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μην παραξενευτείς αν νιώσεις την ανάγκη να δεις τους δείκτες του ρολογιού να κυλούν με ταχύτητα προς το τέλος της μέρας. Είναι που οι μπαταρίες έχουν πέσει προσωρινά και μοιραία οι άνθρωποι (αγαπημένοι και μη) φαντάζουν σήμερα τόσο κουραστικοί…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Θα στο θυμίσω ξανά μπας και αποτυπωθεί. Μόνο εσύ Ζυγέ μου μπορείς να κάνεις με ευκολία τη μετάβαση από τη φιλία στον ερωτικό πειραματισμό και πίσω. Εκείνοι/ες που θες να πειραματιστείς πάνω τους έχουν μια δυσκολία σε αυτό. Το πιάνεις το υπονοούμενο ελπίζω…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι ευτυχές πως στη δουλειά σου έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέοι δρόμοι (ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, συνεχίζεις με διάθεση να αναζητάς). Όμως το σημαντικό της ημέρας δεν είναι αυτό. Είναι η εσωτερική σου ηρεμία που κερδίζει έδαφος! Είναι πως επιτέλους αποδίδει καρπούς μέσα στις σχέσεις σου, η τακτική της επιθετικής γαλήνης που έχεις υιοθετήσει. Είναι πως χαμογελάς παρότι οι κυνόδοντες σου παραμένουν απειλητικοί για όποιον/α σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, ο αστρολόγος θα αισθανόταν έκπληξη αν βρίσκεσαι μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή και διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Γρήγορα έξω να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να περάσεις μερικές ώρες χαλάρωσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση οπότε φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από περιττές διαφωνίες και διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σου… Ναι, πάλι με αυτόν/ή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

1) Πρόσεχε την υγεία σου και μην κάνεις απερισκεψίες σήμερα. 2) Αν τσακωθείς με κάποιον/α συνάδελφό σου φρόντισε να μην μείνει στη μέση ο καυγάς για άλλη μέρα. 3) Αν δεχθείς μια επίπληξη για τη δουλειά σου δεν είναι ανάγκη να γυρίσεις σπίτι και να τιμωρήσεις το σώμα σου μη βάζοντας μπουκιά στο στόμα σου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET