ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο […]

Neopolis Team

23 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, τι παράξενες διαθέσεις που έχεις! Μέχρι χθες βρισκόσουν μεταξύ φθοράς και νωχέλειας και σήμερα από το πρωί κεφάκια; Άντε χαλάλι σου αν είναι να χαμογελάς…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στη δουλειά. Όχι εξαιτίας των γνώριμων εντάσεων. Εξαιτίας της δικής σου διάθεση που θα παίζει ανάμεσα στην απογοήτευση για την τωρινή πραγματικότητα και την οργή που δεν κατάφερες να εκπληρώσεις νωρίτερα τους στόχους σου. Ναι, είναι εκνευριστικό που διαχρονικά το timing δεν ήταν ποτέ με το μέρος σου. Αλλά είσαι ακόμη εδώ, μην το ξεχνάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όλοι έχουμε μια πληγή που ίσως δεν θα κλείσει ποτέ. Αυτή η πληγή για εσένα είναι σχεδόν πάντα ένας άνθρωπος πάνω στον οποίο κάποτε πόνταρες τα ρέστα σου και σε απογοήτευσε οικτρά. Δεν είναι κρίμα όμως να σαμποτάρεις όλες τις υπόλοιπες σχέσεις σου για χάρη του; Δεν είναι σαν να δίνεις μυθική αξία στο πιο σκάρτο προϊόν που αγόρασες ποτέ;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Φοβάσαι τη μοναξιά περισσότερο από όσο επιτρέπεις στους γύρω σου να καταλάβουν. Η εικόνα της επιστροφής σου σε ένα άδειο από ανθρώπους σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά είναι το ανάθεμα της ζωής σου. Και όμως αφήνεις σε κάθε ευκαιρία αυτό το φόβο να γίνει άμυνα και κυνισμός – δηλαδήσ τα όπλα με τα οποία σκοτώνεις τα συναισθήματά σου. Γιατί άραγε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν είναι λίγοι/ες οι Σκορπιοί εκεί έξω που αισθάνονται πως πλησιάζει η ώρα για δραστικές αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικών/επαγγελματικών στόχων. Το ερώτημα που πρέπει νʼ απαντηθεί τις επόμενες μέρες είναι αν έχεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου και του στενού κύκλου φίλων σου. Όχι πως αν δεν την έχεις θα κολλήσεις, απλά θα καταλάβεις ποιοι ανεβαίνουν μαζί σου στο καράβι για το επόμενο λιμάνι και ποιοι μένουν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, δεν χρειάζεται και σήμερα να ξεκινήσεις με τον στόχο να γίνεις ένας ελβετικός σουγιάς που θα κάνει τα πάντα στο γραφείο, στο μισό χρόνο, με το μισό κόπο και θα βοηθά και τους/τις συναδέλφους του. Για αλλαγή, προσπάθησε να δουλέψεις με τους ρυθμούς που δουλεύουν και οι γύρω σου και βάλε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα/φασαρία/φιλία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια πολλών Υδροχόων εκεί έξω να καλλιεργήσουν την αρετή της υπομονής και της υποχωρητικότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις που αποδεδειγμένα έχουν αποκτήσει αξία για τους ίδιους/τις ίδιες. Μέσα στις επόμενες μέρες πιθανόν θα ανακαλύψεις αν η αξία που έχεις δώσει σε μερικές απʼ αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσες το πετύχουν θα σε απογειώσουν στα ουράνια. Όσες αποτύχουν θα δοκιμάσουν την παγωμένη σου οργή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Έλα, έλα! Σύρε τα βήματα σου και βγες στο φως να σε δούμε. Αυτές τις μέρες πάρε το απόφαση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά και τα βλέμμα σου να αστράφτει ζωντάνια. Ό,τι κι αν σε απασχολεί ας πέσει για ύπνο και πάψε να ξοδεύεις τις μέρες σου γκρινιάζοντας γιατί δεν πάνε όλα όπως θες. Άλλωστε αυτό συμβαίνει στο 99,99% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ζωδίου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET