ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το […]

Neopolis Team

23 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή περιπέτειας, τι θες εδώ να διαβάζεις ημερήσια αστρολογικά tips; Τσακίσου βγες έξω και πέρνα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου απόψεις, τα δικά σου θέλω. Οι άλλοι γύρω σου μπορούν να τα δεχθούν ή να τα απορρίψουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν. Όμως να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο; Ας κρατάνε ασπίδα καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι περισσότεροι/ες Λέοντες έχουν ήδη ετοιμάσει το έδαφος για την ολιγοήμερη φυγή τους. Είτε καλύψουν οδικά χιλιόμετρα, είτε ναυτικά μίλια, είτε απλά βρεθούν στην κοντινότερη ειδυλλιακή πόλη από το σπίτι τους, σίγουρα δεν θα τους βρεις μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες… Αρχίζεις και απολαμβάνεις αργά και σταθερά τη ζωή ξανά και σου φαίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν’ το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στη συνεχή μάχη που πολεμάς από μικρό παιδί, να ξεχωρίζεις τόσο από τους γύρω σου ώστε να μην συγκρίνεσαι, αλλά να μην ξεχωρίζεις τόσο που να φαντάζεις εκκεντρικός/η, υπάρχουν στιγμές (όπως τώρα), που μπορείς με κρυστάλλινη καθαρότητα να διακρίνεις ποια στοιχεία σου είναι χρήσιμα για τη συνέχεια, και ποια για πέταμα. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι περισσεύει βουρ στον κάδο!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των διαπροσωπικών/οικογενειακών σχέσεων. Αφού αυτό θες γιατί δεν το κάνεις μετά τη δουλειά;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET