ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Οι επόμενες μέρες απαιτούν να έχεις θράσος και να είσαι άμεσο/η και θαρραλέο/α. Στις ερωτήσεις της μορφής «Τι προτιμάς;», η απάντηση σου πρέπει να είναι «Τα θέλω όλα!». Εκπτώσεις τέλος. Καλές μάχες! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να […]

Neopolis Team

23 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι επόμενες μέρες απαιτούν να έχεις θράσος και να είσαι άμεσο/η και θαρραλέο/α. Στις ερωτήσεις της μορφής «Τι προτιμάς;», η απάντηση σου πρέπει να είναι «Τα θέλω όλα!». Εκπτώσεις τέλος. Καλές μάχες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε κάθε σχέση σου, εσύ κι ο/η Άλλος/η κολυμπάτε σε έναν ωκεανό εμπιστοσύνης από αντίθετες όχθες, με σκοπό να βρεθείτε στη μέση της απόστασης. Αυτές τις μέρες φώναξε δυνατά σε όποιον/α θεωρείς πως αξίζει να κρατήσεις κοντά σου: «Μην σταματάς να κολυμπάς, γιατί εγώ δεν σταματώ!».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και μέχρι το μεσημέρι είναι μεγάλη η πιθανότητα να κουβαλάς μαζί σου όπου πας τα εργασιακά σου άγχη, τουλάχιστον μπορείς να χαμογελάσεις που το βράδυ σε βρίσκει με διάθεση να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μερικές φορές μας καταλαμβάνει μια αίσθηση πως έχουμε αλλάξει τόσο ριζικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που δύσκολα χωρά στο μυαλό μας αν τα βήματα που ακολουθήσαμε τα επιλέξαμε ή μας προέκυψαν. Είτε οι συναισθηματικές σου αλλαγές σʼ έχουν απελευθερώσει, είτε σʼ έχουν καταβάλει, σήμερα δεν μπορείς παρά να στρέφεις το βλέμμα εντός σου, προσπαθώντας να σε καταλάβεις. Καλή τύχη…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα βάλεις επιτέλους μια ταφόπλακα στο παλιό σου εαυτό που προσπαθούσε να παίξει τον Ιησού στους ερωτικά τυφλούς. Μόνο έτσι θα καταλάβεις πως έχεις μια μόνο ζωή και αυτή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύεις σε συναισθηματικές αποστολές αυτοκτονίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ευθύς εξ αρχής το αίτημα αυτών των ημερών είναι: πρόσεχε την υγεία σου! Και αυτό δεν αφορά μόνο την σωματική υγεία. Αφορά κυρίως την ηρεμία του νου, το να μην εμπλέκεσαι τόσο προσωπικά (να μην ταυτίζεσαι!) με τα προβλήματα στο χώρο εργασίας σου, να μετατρέψεις ξανά τον ελεύθερο χρόνο σε αληθινή ελευθερία και όχι προσχηματική!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκέψου πολύ καλά αυτές τις μέρες ποιές από τις καταστάσεις που ζεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου. Μετά γράψε τις σε ένα χαρτί με σειρά προτεραιότητας ξεκινώντας από την πιο απεχθή. Απομνημόνευσε τη σειρά και έπειτα βάλε φωτιά στο χαρτί μέχρι να γίνει στάχτη και έπειτα ξεκίνα με θράσος, θάρρος και ρίσκο να τις αλλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχεις καταλάβει έστω και κατά 1% τον εαυτό σου, θα ξέρεις πως δεν πιστεύεις στην τύχη και τα θαύματα. Αντίθετα πρώτα περνάς βαθιές εσωτερικές αλλαγές που αργότερα γίνονται ο καταλύτης για να μεταβάλλεις εκ βάθρων τη ζωή σου. Και ξέρεις ποια είναι σημαντικότερη που οφείλεις να επιφέρεις αυτές τις μέρες; Να μείνεις κοντά σε όσους/ες σʼ αφήνουν να αναπνέεις ελεύθερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

«Τι κάνω εδώ πέρα, αποκλεισμένος/η από την ίδια βαρετή ρουτίνα; Γιατί δεν μαζεύω την βαλίτσα μου, να κατέβω στο κοντινότερο λιμάνι/αεροδρόμιο/ελικοδρόμιο και να εξαφανιστώ από όλους κι όλα για μερικούς μήνες;»… Μια παρατήρηση: το ξέρω πως ελάχιστα σε παρηγορεί, αλλά όλοι έχουμε νιώσει έτσι μια περίοδο της ζωής μας. Μια συμβουλή: αν μπορείς μην κάνεις την ίδια βλακεία με εμάς που παραμείναμε εδώ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ένα από τα μεγαλύτερα διλλήματα στη κοινωνική σου ζωή, το οποίο επανέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (όπως τις τελευταίες μέρες), είναι η επιλογή ανάμεσα στην συναισθηματική ασφάλεια (που είναι αντίβαρο στην έμφυτη κυκλοθυμία σου και τις περιόδους απομόνωσης που περνάς) και το ερωτικό ρίσκο (αυτό το φαντασμαγορικό συναίσθημα πως θα τολμήσω ένα άλμα στο κενό με την ελπίδα να προσγειωθώ σε μια εκστατική αγκαλιά). Και όταν έχεις διλλήματα, συνήθως τα κάνεις μαντάρα, κρατώντας τα πάντα σε εκκρεμότητα. Αποφάσισε!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET