ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Άραγε τι συμβαίνει στους/ Κριούς τις μέρες που αποφασίζουν να αφοσιωθούν μόνο στα ζητήματα της καριέρας τους; Μήπως δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν είναι αναλώσιμοι όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; Μήπως να προσέξεις το γεγονός πως στο μυαλό σου ο “υπερβάλλοντας ζήλος” είναι συνώνυμος […]

Neopolis Team

23 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Άραγε τι συμβαίνει στους/ Κριούς τις μέρες που αποφασίζουν να αφοσιωθούν μόνο στα ζητήματα της καριέρας τους; Μήπως δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν είναι αναλώσιμοι όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; Μήπως να προσέξεις το γεγονός πως στο μυαλό σου ο “υπερβάλλοντας ζήλος” είναι συνώνυμος με το “πίσω και σας έφαγα”;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τι παράξενες αντιστροφές είναι αυτές; Λες και εξαντλείς όλη την καλή σου διάθεση στο πρώτο μισό της ημέρας (για να αντέξεις ίσως;) και οι σκέψεις για βραδινή έξοδο μοιάζουν περισσότερο να σε προβληματίζουν παρά να σε φτιάχνουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, όποιος/α κάνει σήμερα το λάθος να εκλάβει τη σιωπή σου για αδυναμία θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χειρότερο εαυτό σου. Απλά θες την ηρεμία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ακόμη μια μέρα που σε απασχολεί το θέμα έρωτας. Ακόμη μια μέρα που σκέφτεσαι σενάρια, πιθανότητες και ονειρεύεσαι «πως θα ήταν αν…». Ακόμη μια μέρα που πρέπει να καταλάβεις πως με τις πιθανότητες και τα σενάρια η ερωτική σου ζωή δεν προχωρά. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις (σημείωση: αυγά = φόβος απόρριψης, ομελέτα = σχέση).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να εξοργιστείς με το ύφος και τη στάση ενός/μιας συναδέλφου σου στη δουλειά και να αναλωθείς σε ανώφελους καυγάδες. Μην τα ξαναλέμε, οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ερωτευόμαστε είναι γιατί έχουμε την ευχάριστη ψευδαίσθηση πως γινόμαστε το κέντρο της προσοχής για έναν άλλο άνθρωπο. Εξ ου και μια μεγάλη ομάδα Παρθένων επιθυμεί διακαώς να ερωτευθεί. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι/ες που έχουν απλώς ανάγκη να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν χρειάζονται κάποιον/α άλλο/η για να αντλήσουν αυτοεκτίμηση. Και οι δύο σήμερα θα νιώσουν πως είναι στο σωστό μονοπάτι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αρχίζεις και καταλαβαίνεις ότι το μόνιμο πρόβλημα σου ως τώρα ήταν πως, όταν ξεκινούσες νʼ αλλάξεις τον εαυτό σου (φιλοδοξίες, όνειρα, θέλω, απαιτήσεις), άλλαζες με αφορμή κάποιον/α άλλο/η. Γιʼ αυτό και σε έχει καταλάβει ένα ανάμικτο αίσθημα ενθουσιασμού/φόβου τώρα που ξεκινάς να αλλάζεις από εσένα για εσένα. Καλή αρχή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, χρειάζεσαι ηρεμία! Ναι, έχεις ανάγκη από ησυχία και ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφο σου ή τους/τις οικείους σου. Όμως όλα αυτά πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ! Γιατί η υπόλοιπη μέρα τρέχει με πέμπτη στην Εθνική οδό!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αρχικά μοιάζει υπέροχος αυτός ο δυναμισμός που σε κεραυνοβόλησε με το που σηκώθηκες από το κρεβάτι. Αποφασισμένος/η να μην υποχωρείς εύκολα και να ξεχάσεις την ύπαρξη της λέξης «ήττα». Μόνο πρόσεχε με την τόση φόρα που έχεις πάρει μην ξεστομίσεις καμία γκάφα στον εργασιακό σου χώρο και αρχίσουν πάλι οι τσακωμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ναι ρε γαμώτο! Σήμερα θα έφτανες στο σημείο να διαπράξεις έγκλημα αν σου εγγυόταν κάποιος/α πως θα δεις επιτέλους εκεί έξω λίγο γνήσιο συναίσθημα, μια ανταπόκριση ή μια κίνηση τρυφερότητας. Και ας σε λένε ψυχρό/η, μόνο εσύ ξέρεις (και οι λίγοι τυχεροί που κατάφεραν να μπουν στην καρδιά σου) πόση στοργή μπορείς να χαρίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ακόμη κι εσύ μάλλον έχεις αρχίσει να τα παίρνεις με αυτή τη συνεχή σου ροπή για συνεχείς αλλαγές και έξαψη. Κι αυτό γιατί σε αναγκάζει σε ένα συνεχή συναισθηματικό αποπροσανατολισμό και δεν ξέρεις αν θες ή δεν θες σχέση, αν πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στον έρωτα, αν κάνεις ή δεν κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά… Υδροχόε, ερωτήματα που δεν έχεις λύσει τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα λυθούν σε μια μέρα. Μην βγεις νοκ άουτ σήμερα, έχεις και δουλειές!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET