ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Θες να τα πεις έξω απʼ τα δόντια σε μερικούς συναδέλφους ή σʼ έναν/μια φίλο/η; Έχεις παράπονα, προβλήματα ή διαφωνίες με τον/την σύντροφο σου; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα με επικοινωνία και όχι εκσφενδονισμό αντικειμένων… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και […]

Neopolis Team

22 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θες να τα πεις έξω απʼ τα δόντια σε μερικούς συναδέλφους ή σʼ έναν/μια φίλο/η; Έχεις παράπονα, προβλήματα ή διαφωνίες με τον/την σύντροφο σου; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα με επικοινωνία και όχι εκσφενδονισμό αντικειμένων…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, βάλε και καμιά γκαρίδα στους γονείς σου ή/και σε μερικούς/ες φίλους/ες που προσπαθούν με κάθε αφορμή να σε πανικοβάλλουν για την οικονομική σου ασφάλεια (1ος γύρος επαναφοράς στον γνήσιο εαυτό σου).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Στην πρώτη προσέγγιση θα εμφανίζεσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η και συγκροτημένος/η στους γύρω σου. Θα μιλάς με προσοχή, θα ακούς με ενδιαφέρον, θα συμμετέχεις σε συζητήσεις. Εσωτερικά όμως κοχλάζει ένας ανάμικτος ζωμός από ανασφάλεια και ανικανοποίητους πόθους που φλογίζεται συνεχώς από αναμνήσεις (ναι, ναι, πάλι αυτές…). Ας ελπίσουμε ότι απλώς θα έχεις ταραγμένο ύπνο και δεν θα σε πάρει εντελώς από κάτω.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αν στη μάχη μεταξύ διάθεσης και αρνητικών σκέψεων κερδίζουν πάντα οι δεύτερες, τότε εσύ προκοπή δεν θα δεις κι ο αστρολόγος σου θα γίνει γραφικός γράφοντας τα ίδια και τα ίδια! Βγες έξω στον κόσμο με αέρα και μην τα κλωθογυρίζεις στο κεφάλι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως κι εσύ ο ίδιος/η ίδια συχνά ασφυκτιείς μέσα στο υπέρμετρο ρεαλισμό σου, όμως μέρες σαν τη σημερινή είναι ακριβώς η συνέπεια και η σοβαρότητα στο χώρο εργασίας σου που εκτοξεύουν την αυτοεκτίμηση σου. Και τότε είναι που μαγνητίζεις με την αύρα σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα επιτρέπεται να καυχιέσαι για την εργατικότητα σου και να νιώθεις υπερήφανος/η που ανταπεξέρχεσαι ακόμη σε όλες σου τις ευθύνες. Όμως δεν θα το διατυμπανίσεις. Γιατί; Γιατί ξέρεις πως είναι χαρακτηριστικό των γνωστικών να μην καυχιούνται για τις νίκες τους μόνοι τους, αλλά να περιμένουν τον έπαινο απʼ τους γύρω τους…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ρισκάρεις καινούργιες γνωριμίες… 2)… ακόμη και αν η κυνηγετική σου διάθεση ξενερώνει την παρέα σου… 3)… που δεν θα ξεκολλάς κατά τα άλλα από πάνω τους. Και απαγορεύεται: Να φοβηθείς πως ο/η αμέσως επόμενος/η που θα συναντήσεις θα είναι εξίσου σκάρτος/η με τον/την πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Ναι, πολλοί/ες Υδροχόοι θα μπουν αυτές τις μέρες στο δίλημμα για το αν πρέπει να επιχειρήσουν το επόμενο βήμα σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή αν πρέπει να προσπεράσουν. Μέχρι να αποφασίσεις αν θες ή όχι, μια ακόμη έξοδος δεν θα βλάψει κανένα σας, non?

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET