ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια […]

Neopolis Team

21 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια καταθλιπτικούς με την έκφραση σου. Όταν βυθίζεσαι σε αναμνήσεις, τρομάζεις τον εαυτό σου με το πόσο μπορούν να σε ρουφήξουν σαν δίνη από την πραγματικότητα. Είτε ανήκεις και στις δύο κατηγορίες σήμερα είτε μόνο σε μια, το αποτέλεσμα είναι ένα: Δεν την παλεύεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σου σπάνε τα νεύρα που νιώθεις τόσο μαγκωμένος/η στην καρέκλα του γραφείου. Τρελαίνεσαι που είσαι υποχρεωμένος/η να επαναλαμβάνεις την ίδια εξαντλητική ρουτίνα κάθε μέρα. Δίδυμε, αν δεν μπορείς να οργανώσεις σύντομα μια έξοδο/διάλειμμα/ταξίδι προτείνω να πάψεις να το σκέφτεσαι γιατί θα αποτρελαθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όλα σήμερα βιώνονται σε εξαντλητική ένταση. Αν νιώθεις μοναξιά, θα είναι αβάσταχτη. Αν νιώθεις ερωτευμένος/η θα πετάς στα άστρα. Αν νιώθεις εκνευρισμένος/η θα ορμάς αδιακρίτως με την παραμικρή αφορμή… Η απόσταση πάθους και λάθους εκμηδενίζεται με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι ρυθμοί της εγκεφαλικής σου λειτουργίας είναι πεσμένοι σήμερα. Φρόντισε λοιπόν να προειδοποιήσεις τους γύρω σου για την αφηρημάδα σου, τα αργά αντανακλαστικά σου και πως μάλλον θα χρειαστεί να επαναλαμβάνουν πάνω από δύο φορές αυτό που θέλουν από εσένα. Α και μην αποκλείεις να ξυπνάς με πονοκέφαλο σήμερα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι από τις μέρες που θα ήθελες να κατεβάσεις όλα τα τηλέφωνα, να κλειστείς μέσα στο σπίτι, να τρως ότι χαζομάρα υπάρχει στο ντουλάπι και να βλέπεις σε επανάληψη τις αγαπημένες σου ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Επειδή όμως πάλι θα βρίσκεσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο που αγαπάς να μισείς, προσπάθησε να μην ξεσπάσεις την ένταση σου σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για τα νεύρα σου.

[scis id=”59″]

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σίγουρα αυτές τις μέρες αισθάνεσαι την ανάγκη να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα στον επαγγελματικό στίβο, να επιβεβαιωθείς για τις προσπάθειες σου, να εργαστείς σαν να κρέμεται από τα χέρια σου η τύχη όλης της εταιρίας. Που φτάνει ο άνθρωπος για να βρει υποκατάστατα για τη συναισθηματική του δίψα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, πρόσεξε πολύ αυτό τι λες, σε ποιον/α και για ποιους λόγους. Όχι μόνο επειδή κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς (σκορδοκαϊλα σου για να λέμε την αλήθεια) αλλά γιατί μπορεί πάνω στην ένταση σου να ξεστομίσεις πράγματα που πρέπει να τα κρατήσεις για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το μυαλό σου καταβάλλετε από τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τον κόσμο γύρω σου. Κρίση, φίλοι με προβλήματα, ομιχλώδεις στόχοι, αβεβαιότητα στο παρόν… Σήμερα όλα περιστρέφονται μέσα σου και σε βυθίζουν σε μια οργισμένη σιωπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ακόμη κι αν ακολουθείς τους ίδιους επαγγελματικούς ρυθμούς εδώ και πολλές εβδομάδες, σήμερα καταλαβαίνεις πως έχει βάλει την προσωπική σου ζωή τιμωρία στη γωνία. Για σκέψου μήπως εκεί οφείλεται η συνεχής ένταση που σέρνεις σε κάθε σου βήμα τελευταία…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ζήτημα 1ο: Το σώμα σου δεν αποτελείται από ηλεκτρικά κυκλώματα και εξαρτήματα, άρα δεν μπορείς να βγεις εκεί έξω να αγοράσεις ανταλλακτικά γιʼ αυτό σαν να είναι κανένα αυτοκίνητο. Πρόσεξε το αυτές τις μέρες! Ζήτημα 2ο: Χρειάζεσαι άμεσα κοινωνική αλληλεπίδραση και να ξεχαστεί το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις σου! Δρομολόγησε το άμεσα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μάλλον πρέπει νʼ αρχίσει να σʼ απασχολεί λίγο περισσότερο το ζήτημα των χρημάτων και της οικονομικής σου ασφάλειας. Ή να το θέσω εναλλακτικά: πως είναι η κατάσταση των λογαριασμών και των πιστωτικών σου καρτών αυτές τις μέρες; Πόσο σίγουρος/η αισθάνεσαι πως θα συνεχίσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου; Χμ… Δεν μʼ αρέσει το ύφος σου.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET