ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να […]

Neopolis Team

20 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να πλησιάζουν σήμερα το πορτοφόλι ή την πιστωτική σου κάρτα! Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσεις μερικούς/ες σήμερα μέσα στο σπίτι (είτε λέγονται συγγενείς, είτε σύντροφος). Δεν γουστάρεις προβληματισμό και ανούσια κουβεντούλα σήμερα ρε παιδί μου! Όταν η ενέργεια τσακίζει κόκκαλα, το σπίτι είναι φυλακή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πολλοί/ες Καρκίνοι λες και προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γύρω τους – μπλαζέ στυλάκι, δήθεν ηρεμία και «Εντάξει μωρέ, περνάω καλά, δεν αγχώνομαι!»… Μέσα όμως βράζει το ηφαίστειο και η ώρα της έκρηξης πλησιάζει. (Μην ανησυχείς, θα μείνει μεταξύ μας…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, γίνεσαι αφόρητα γοητευτικός/η όταν εκνευρίζεσαι. Μήπως κάποιος/α σήμερα, με το να σε εκνευρίζει, προσπαθεί να σε φλερτάρει, ε; Μήπως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πιθανόν αυτές τις μέρες να πιάσεις τον εαυτό σου να σαμποτάρει υποσυνείδητα την εργασιακή ρουτίνα που ακολουθείς. Καθυστερημένες αντιδράσεις, νεύρα με το παραμικρό, μούτρα και γκρίνια προς τους ανωτέρους σου. Κακές μέρες για να σε τσιγκλίζει κανείς…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πόσο ψέμα είναι πως δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Φυσικά και μπορείς! Και θα το κάνεις για εκείνον/η που θα κατέβει από τον εγωιστικό του/της θρόνο και θα παραδεχτεί πως έσφαλε. Θα το κάνεις για τον συγγενή που θα αναγνωρίσει πως έχεις δικαίωμα να μορφώσεις την ιδιωτική σου ζωή όπως θες, κι όχι ακολουθώντας το οικογενειακό μοντέλο. Αλλιώς, θα προχωρήσεις χωρίς ενοχές στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Όπως και να έχει, εσύ κερδίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως αισθάνεσαι αυτές τις μέρες πως θα ήταν όλα πιο εύκολα στη ζωή σου αν δεν ήσουν σε σχέση – λες και δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα σου τα βράδια. Για τους/τις ελεύθερους/ες οι εντάσεις με συναδέλφους ή φίλους δεν αποκλείονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εσύ το μόνο που θέλεις είναι η απολύτως απαραίτητη ηρεμία και ιδιωτικότητα σου και φίλοι/συγγενείς δεν σ’ αφήνουν σε ησυχία υπενθυμίζοντας σου συνεχώς τι “κατά την άποψη” τους κάνεις λάθος. Πόση υπομονή να επιδείξεις πια;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Λες και κάποιος/α σε έχει μουντζώσει αυτές τις μέρες και σε βάζουν με το ζόρι στο επίκεντρο όλων των οικογενειακών προβλημάτων και των προστριβών στον εργασιακό σου χώρο. Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι: “Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν μπορεί να περάσει έτσι κι αυτή η εβδομάδα! Γιατί μου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο μου;”

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET