ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/06/2016

Ζώδια ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει! ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, τόσο […]

Neopolis Team

20 Ιουνίου, 2016

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει! ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, τόσο βυθισμένος/η μέσα σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον (Θα μ’ ερωτευτεί επιτέλους; θα συνεχίσω να είμαι το ίδιο απαραίτητος/η στη δουλειά μου; Θα παραμείνω επιτυχημένος/η;) κι όμως εξωτερικά τόσο ήρεμος/η και κοινωνικά δραστήριος/α… Με εκπλήσσεις! ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, είναι μια από αυτές τις μέρες που η παραμικρή υπόνοια εντολής/διαταγής από τον/την προϊστάμενο/η σου ή κάποιο γονιό σε οδηγεί στην έκρηξη! Ελπίζω να το αποφύγεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, άσε για σήμερα τις ερωτικές ονειροπολήσεις και αφοσιώσου ψυχή τε και σώματι στην εργασία σου. Οργανώσου, κλείσε εκκρεμότητες, επικοινώνησε με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για την δουλειά σου. Δεν χαζεύουμε σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, φοβού τα ξεσπάσματα ζήλιας, πόνου, καταπίεσης, εμμονής που απειλούν να σε πνίξουν σήμερα! Πάντως αν τελικά ξεσπάσεις κάποιος άλλος/κάποια άλλη θα πρέπει να φοβηθεί για την ακεραιότητα του/της. Το πληγωμένο θηρίο είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, όποιος/α δεν μπορεί σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και τις ταχύτητες σου, καλύτερα να μείνει πίσω και να μην σε ενοχλήσει. Δεν το έχεις και σε τίποτα να εξαπολύσεις μαζική επίθεση σε όποιον/α σου λέει “Ηρέμησε.” ή “Χαλάρωσε.”… Δεν θέλω να χαλαρώσω ρε φίλε, άι παράτα με!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, αφού προβλέπεται πως ακόμη μια μέρα θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου σκεπτόμενος/η ξανά και ξανά τι να κάνεις με την ριμάδα την επαγγελματική σου ζωή (τι νʼ απορρίψεις και τι να κρατήσεις), τουλάχιστον κάνε τη χάρη στους γύρω σου να τους το πεις να μην παιδεύεστε ομαδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μέρα με τεντωμένα νεύρα και μεγάλη νευρικότητα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα άλλο. Απλά πρόσεχε για ατυχήματα και μη ξεσπάσεις σε κανένα φίλο/καμιά φίλη που δεν σου φταίει σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, όποιος/α προσπαθήσει σήμερα να σε παρακινήσει/πιέσει/αναγκάσει να λειτουργείς σε ταχύτητες μεγαλύτερες απ’ αυτές που αντέχεις (και σήμερα δεν είναι τόσο υψηλές…), μάλλον προκαλεί την τύχη του/της για χοντρό καυγά. Bring it on!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, δεν το συνηθίζεις να αφήνεις το χειρόφρενο στη γλώσσα σου και να μιλάς με ρυθμούς πολυβόλου. Επειδή σήμερα όμως δεν μπορείς να ελέγξεις τα λόγια σου, πρόσεξε μην αποκαλύψεις πράγματα που δεν πρέπει στους πιο ακατάλληλους ανθρώπους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν μπορείς να κλείσεις τις κουρτίνες και τα παράθυρα, να σκεπαστείς μέχρι επάνω και να περιμένεις να περάσει η σημερινή μέρα, κάνε το! Αν δεν μπορείς (που μάλλον αυτό θα συμβεί) ετοιμάσου να νιώσεις τον κόσμο εκεί έξω πιο εχθρικό, επιθετικό, αλλοπρόσαλλο και επικίνδυνο από ποτέ. Και ένας/μια Υδροχόος σε άμυνα είναι ένα τρομερά παγωμένο πλάσμα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τη μετωπική σύγκρουση με τον/την προϊστάμενο/η σου σήμερα είναι να μην είσαι εριστικός/η και να μην δίνεις συνέχεια στις παρατηρήσεις του/της. Μια μέρα είναι, κάνε υπομονή κι εσύ!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET