ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα […]

Neopolis Team

19 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέρα εργασιοθεραπείας σήμερα. Όχι δεν εννοώ να σκοτωθείς και να ξενυχτήσεις πάνω από λογαριασμούς/mail/στατιστικά. Αλλά να βυθιστείς σε απόλυτη ηρεμία ενώ κάνεις τη δουλειά σου και να μην αφήσεις κανένα/καμία να σου κολλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ώρες, ώρες όταν μένεις μόνος/η σπίτι σου (και εδώ εννοώ τη μοναξιά που σε πνίγει ακόμη και αν ο/η σύντροφος σου είναι στο δίπλα δωμάτιο) περνάει ίσως από το μυαλό σου η σκέψη να πάρεις φόρα και να αρχίσεις να κουτουλάς από τοίχο σε τοίχο σαν μπάλα από φλιπεράκι, διαλύοντας τα πάντα. Πολύ φοβάμαι πως μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί και να το κάνεις πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σαν μετρ της γοητείας και της διαπραγμάτευσης που είσαι, γνωρίζεις πως πολλές φορές η επιτυχία κρύβεται στο να επιτρέπεις στον/στην άλλο/η να νομίζει πως είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με εσένα. Τότε, σε μια έξαρση ναρκισσισμού, συνήθως συμφωνεί σε αυτό που θα του/της ζητήσεις. Σήμερα μπορείς να το κάνεις! Μπορείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, λένε πως η παράνοια και η ευφυΐα χωρίζονται από μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Σήμερα οι απόψεις των γύρω σου θα σου μοιάζουν τόσο παγιωμένες και αρτηριοσκληρωτικές (λες και χτυπάς πάνω σε τοίχους από μπετόν) που η έκρηξη δεν είναι μακριά. Προστατέψου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Φιλία για έναν Αιγόκερω δεν είναι καθημερινές συναντήσεις για καφεδάκια ή ποτάκι ή έστω μια ισότιμη σχέση με αμοιβαίες υποχρεώσεις. Φιλία είναι να μπορώ να σε πληγώσω με την ειλικρίνεια μου, να μπορώ να σε βρίσω για τις βλακείες σου, να μπορώ να σου θυμώσω για την απουσία σου. Σήμερα να θυμάσαι πως έτσι ορίζεις τη φιλία ακόμη και αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θυμώνει – βρίζει – πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, η διάθεση να εξομαλυνθούν μερικές επαγγελματικές ή/και οικογενειακές σχέσεις επανέρχεται. Πρόσεξε όμως, μια εκεχειρία δεν σημαίνει και ειρήνη απαραίτητα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το επόμενο διήμερο επανέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το και φτιάξε ένα προστατευτικό κέλυφος για τα συναισθήματα σου και τις φοβίες σου (που όταν βγαίνουν προς τα έξω γίνονται αφορμή για να πληγώνεσαι ή να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γύρω σου).

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET