ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/08/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Με τη διάθεση για το επόμενο διήμερο να είναι πιο ασταθής και από παράγκα σε σεισμό 8 ρίχτερ, καλύτερα να μείνεις μακριά από όσους/ες αποδεδειγμένα σε εκνευρίζουν και μόνο που αναπνέουν. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτό το μπάχαλο στο γραφείο που άλλα θέλουν, άλλα σου λένε, άλλα εννοούν και άλλα γίνονται […]

Neopolis Team

18 Αυγούστου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Με τη διάθεση για το επόμενο διήμερο να είναι πιο ασταθής και από παράγκα σε σεισμό 8 ρίχτερ, καλύτερα να μείνεις μακριά από όσους/ες αποδεδειγμένα σε εκνευρίζουν και μόνο που αναπνέουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό το μπάχαλο στο γραφείο που άλλα θέλουν, άλλα σου λένε, άλλα εννοούν και άλλα γίνονται τελικά είναι ικανό να σμπαραλιάσει την ηρεμία σου, τη διάθεση, το ζεν σου και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον για το βράδυ παίζει τίποτα ή πάλι μέσα;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου σήμερα είναι να εργαστείς. Και πιο είναι το πρώτο; «Αχ και λέει να είμαστε τώρα σε μια παραλία, να σκάει το κύμα και να πίνουμε μοχίτο…». Και άντε μετά να δώσεις σημασία στη δουλειά σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η μέρα θα ξεκινήσει με τσίτα τα νεύρα αλλά προς το τέλος της θα φτιάχνει. Έτσι στο «Καλημέρα» απαντάς με μουγκρητά. Στο «Καλησπέρα» με «Δε με παρατάς κι εσύ!». Και στο «Καληνύχτα!» με ένα γεμάτο λαχτάρα «Τι; Από τώρα για ύπνο θα πάμε;». Κυκλοθυμία Καρκίνων σου λέει μετά…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν σήμερα καταφέρεις να εστιάσεις την προσοχή σου στην επίλυση προβλημάτων σε προσωπικές σχέσεις (μάλλον φιλικές) ή με συνεργάτες σου στο χώρο εργασίας, τότε είσαι σε επαφή με τα vibes του σύμπαντος. Αν όχι, δεν πειράζει. Θα εστιάσουν τα προβλήματα σε εσένα. Μια ή άλλη είναι όπως καταλαβαίνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, δεν μπορεί να σε επηρεάσει ένα τοσοδούλι μικρό χάος στο χώρο εργασίας σου σήμερα. Ε; Ε; Έτσι σε θέλω. Δεν μπορεί! (ΥΓ.: Ακόμη κι αν σε επηρεάσει όμως μην τολμήσεις να ξεσπάσεις τη τσαντίλα σου στους συναδέλφους σου! Άστο για άλλη μέρα!)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζήτημα 1: Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς μέσα στο Σαββατοκύριακο δουλειά που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο μέρες. Ξεκούραστος/η θα αποδίδεις καλύτερα από Δευτέρα. Ζήτημα 2: Γιατί νομίζεις ότι η ζωή σου είναι βουτηγμένη στο χάος; Πότε έγινες τόσο control freak. Ηρέμησε λίγο γιατί θα αρρωστήσεις στο τέλος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, να συζητήσουμε πόσες μέρες σκέφτεσαι το “αύριο θα καταφέρω να χαλαρώσω σπίτι μου”; Καλά το φαντάστηκα. Όμως κάτι μου λέει πως σήμερα θα δαγκώσεις κανένα λαρύγγι αν δεν τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, επειδή οι αντοχές του μυαλού σου σήμερα θα είναι μάλλον πεσμένες και δεν μπορείς να σε φορτώνουν με περιττές πληροφορίες, δείξε από το πρωί σ’ όσους ανήκουν στον άμεσο κύκλο σου ότι δεν σηκώνεις και πολλά πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είσαι Αιγόκερως. Είναι λογικό να αισθάνεσαι πως η λογική και ο κοινός νους είναι ικανά να σε σώσουν από κάθε προβληματισμό. Μια συμβουλή: μην το παρακάνεις με τη σκέψη, γιατί το υπερβολικά λογικό στις ανθρώπινες σχέσεις καταλήγει παράλογο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σε βλέπω από μακριά να πλησιάζεις και με πιάνει σύγκρυο. Τι έγινε; Γιατί αυτό το σκοτεινό βλέμμα; Καλά, καλά, δεν ρωτάω τίποτα άλλο. Μια ερώτηση να σκεφτείς θα κάνω και φεύγω. Αν χάσεις την ψυχραιμία σου και ξεσπάσεις στους λάθος ανθρώπους, ποιος θα μαζεύει τα σπασμένα μετά; (Και μη μου πεις ότι θα ξεσπάσεις στους σωστούς γιατί 9 στις 10 δεν το κάνεις τελευταία.)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, πρόσεξε την κυκλοθυμία σου και τις (υπερβολικές ίσως) απαιτήσεις να σου κάνουν τα χατίρια σήμερα. Μια πιο πλάγια και γοητευτική προσέγγιση θα σε βοηθήσει, ενώ η αμεσότητα θα φέρει μόνο μούτρα και καυγάδες!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET