ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) “Ορκίζομαι να μην γίνω πάλι σήμερα θύμα των υποχρεώσεων μου!”. Επαναλαμβάνεις μπροστά από τον καθρέφτη μόλις ξυπνήσεις καμιά 25ρια φορές. Και μετά στη δουλειά, το ίδιο σε κάθε διάλειμμα. Αν όλα πάνε καλά θα το πιστέψεις τόσο ώστε να το εφαρμόσεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Με κάποιο τρόπο πρέπει να συνειδητοποιήσεις […]

Neopolis Team

17 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

“Ορκίζομαι να μην γίνω πάλι σήμερα θύμα των υποχρεώσεων μου!”. Επαναλαμβάνεις μπροστά από τον καθρέφτη μόλις ξυπνήσεις καμιά 25ρια φορές. Και μετά στη δουλειά, το ίδιο σε κάθε διάλειμμα. Αν όλα πάνε καλά θα το πιστέψεις τόσο ώστε να το εφαρμόσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Με κάποιο τρόπο πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο περιορίζεις εσύ ο/η ίδιος/α τον εαυτό σου μέσα στην εργασιακή ρουτίνα που έχεις επιλέξει και πόσες δυνατότητες, γνώσεις και ταλέντα σου έχει καταπιέσει για να διατηρήσεις μια υπόνοια ασφάλειας. Πως θα συμβεί αυτό; Μα με απρόσμενες αλλαγές σʼ αυτή την ρουτίνα. Είσαι έτοιμος/η για τις επόμενες μέρες;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ούτε οι επαγγελματίες κωμικοί δεν έχουν κάθε μέρα κέφι να κάνουν αστεία και να διασκεδάζουν τους γύρω τους. Το μόνο που σε νοιάζει σήμερα είναι πως θα βγει η μέρα με τη λιγότερη ψυχολογική φθορά και όποιος/α θέλει ας το καταλάβει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα το φας το κεφαλάκι σου… Είτε είναι μια νέα γνωριμία που σε παρασύρει σε αμαρτωλές φαντασιώσεις, είτε η σκέψη να επανέλθεις σε μια προηγούμενη ιστορία που έληξε άδοξα, είσαι έτοιμος/η πάλι να πάρει φόρα και να κουτουλήσεις στο μαντρότοιχο της ερωτικής εμμονής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μαστίγιο και καρότο αυτό το συμπάν τελευταία. Χθες διάθεση για κοινωνική ζωή και ερωτοτροπία, σήμερα εργασιακή παράνοια και εντάσεις με συναδέλφους που σου ταρακουνούν το νευρικό σύστημα. Και το γαμώτο είναι πως δεν μπορείς να τʼ αποφύγεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα μηνύματα που παίρνεις σήμερα λένε να προσέχεις τα νεύρα σου, τις παρεξηγήσεις ενώ επιστρέφει και ο γνώριμος φόβος πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η. Ξέρεις τι λέω εγώ; Αδιαφόρησε για μηνύματα, προμηνύματα και συμβουλές και όποιος/α πάει να σου βάλει τρικλοποδιά μια, να του/της την επιστρέφεις επί δέκα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συνηθισμένο πρόβλημα Ζυγού σε σχέση: Γκρίνια από τον/την σύντροφο του για την ανεμελιά του και την καλή του διάθεση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Συνηθισμένη αντίδραση: Τσακωμός, σπασμένα νεύρα, πόρτες που βροντούν και έπειτα ειρήνη, με τον/την Ζυγό να καταπιέζει την αυθόρμητη αισιοδοξία του. Σήμερα τα συνηθισμένα προβλήματα θέλουν ριζοσπαστικές λύσεις! Με απλά λόγια: όποιος/α έχει κομπλεξάκια στη μαμακά του/της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μάλλον εκνευριστικό να προσπαθείς να εξαναγκάσεις το μυαλό σου να λειτουργεί με τον τρόπο που θέλουν οι ανώτεροι σου στο χώρο εργασίας σου: δηλαδή νωχελικά, διεκπεραιωτικά, κούφια… Ναι, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι τη δουλειά σου φυλακή και μετά αρχίζει η κατηφόρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αντι-SOS λέξεις για σήμερα: χρήματα, ευρώ, χρέη, αύξηση, δεύτερη δουλειά, υπερωρίες, σπατάλη, λογαριασμοί… Μεταμορφώνεσαι ακαριαία σε βαμπίρ και δαγκώνεις λαιμούς! Άντε γιατί πολύ (και πολλοί) σε έχουν πρήξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως ποτέ ξανά δεν ήσουν τόσο κοντά στο να επιβεβαιώσεις τον αστικό μύθο που θέλει τους/τις Αιγόκερους να ζουν για τη καριέρα τους και μόνο. Σήμερα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταραστείς τις επιλογές σου, τον αστρολόγο σου, το σύμπαν και όλους τους εξωγήινους. Όμως με τις κατάρες δεν αλλάζει τίποτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην προσπαθήσεις σήμερα να εκλογικεύσεις ή νʼ αναζητήσεις επιχειρήματα που να εξηγούν για ποιο λόγο έχεις ξυπνήσει με τέτοια επιθετική νευρικότητα και κυκλοθυμία. Περιόρισε τις συναναστροφές με πολύ κόσμο και αφοσιώσου στην ρουτίνα σου σαν να εξαρτάται η επιβίωσή σου απʼ αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα και για μερικές μέρες, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ένα τεράστιο δίλημμα μέσα σε κάποιες παρέες ή στις σχέσεις συναδέλφων σου: α) σε ελκύει κάποιος/α που κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί είναι φίλος/η; β) αντιλαμβάνεσαι μέσα στις παρέες ή τον χώρο εργασίας σου πως παίζουν μυστικά ή υπόγειες συνεννοήσεις; γ) καλείσαι να παίξει τον μεσάζοντα ανάμεσα σε άτομα που έχουν τσακωθεί. Πολύ δολοπλοκία τέλος πάντων ρε παιδί μου…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET