ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/07/2016

Ζώδια ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Καιρός για φρέσκια αισιοδοξία, νέους στόχους, νέα ξεκινήματα. Όχι, δεν ξεκινάς τώρα αμέσως. Όμως τώρα φτιάχνεις στο μυαλό σου το πλάνο της ζωής που έρχεται (επαγγελματικά τουλάχιστον) ακόμη κι αν εγκαταλείπεις με πόνο αυτό που φεύγει. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μερικά πράγματα απλά δεν μπορούν να συνδυαστούν εύκολα. Για […]

Neopolis Team

16 Ιουλίου, 2016

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Καιρός για φρέσκια αισιοδοξία, νέους στόχους, νέα ξεκινήματα. Όχι, δεν ξεκινάς τώρα αμέσως. Όμως τώρα φτιάχνεις στο μυαλό σου το πλάνο της ζωής που έρχεται (επαγγελματικά τουλάχιστον) ακόμη κι αν εγκαταλείπεις με πόνο αυτό που φεύγει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μερικά πράγματα απλά δεν μπορούν να συνδυαστούν εύκολα. Για παράδειγμα είναι τρομακτικά δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες όταν κάποιος/α είναι και φίλος/η σου και συνάδελφος σου. Αν με αφορμή τη δουλειά υπάρξει ένταση, πως θα καταφέρεις να επιβληθείς; Πιθανόν να χρειαστεί να το ανακαλύψεις σήμερα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν υπάρχει “αύριο” ούτε “θα δούμε” στο εργασιακό μέτωπο. Σήμερα που επιτέλους μυαλό και σώμα πιάνουν ικανοποιητικές ταχύτητες λειτουργίας θα λυθούν εκκρεμότητες, θα δοθούν εξηγήσεις και θα προχωρήσουν όλα τα σχέδια που έχουν βαλτώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εργασία εδώ και τώρα. Όχι όμως με πεσμένη διάθεση ή προβληματικές εκκινήσεις! Αντίθετα έρχεσαι σε επαφή με αυτή την αποθήκη θετικής ενέργειας που μόνο οι Καρκίνοι ξέρουν ν’ ανασύρουν με τόση επιτυχία όταν το απαιτούν οι περιστάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αυτοπροστασία είναι ένα υπέροχο συναίσθημα μέχρι τη στιγμή που για χάρη της αρχίζεις να περιορίζεις τη φυσική σου έκφραση. Κι αυτό (ναι!) επεκτείνεται και στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, αφού για να μην πληγωθείς ή για να μην πληγώσεις, περιορίζεις τον έμφυτο αυθορμητισμό σου. Η καρδιά σου αυτές τις μέρες σε προτρέπει ευθέως να πεις στους κατάλληλους αποδέκτες: «Κοίτα με! Σʼ αγαπάω όπως είσαι!» ή «Αγάπησε με όπως με βλέπεις, αλλιώς ξέχασε με!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τις περισσότερες μέρες του χρόνου, μέσα στο πανικό εκπλήρωσης όλων των υποχρεώσεων, ξεχνάς πως βαθιά μέσα σου υπάρχει μια έμφυτη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες σου. Κάποιος/α που δεν πιστεύει στον εαυτό του/της δεν θα μπορούσε να πιστεύει στην τελειότητα, σωστά; Αυτές τις μέρες έρχεσαι πάλι σε επαφή μʼ αυτό το κομμάτι σου. «Είμαι Παρθένος και ακόμη κι αν πρόκειται το σύμπαν να γυρίσει ανάποδα, εγώ θα καταφέρω νικήσω ότι με σκλαβώνει!»

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μη σε νοιάζει ποιος/α ενώ κοιμόσουν το βράδυ αντικατέστησε τον συμβατικό κινητήρα του μυαλού σου με μια μπαταρία πυρηνικής ενέργειας. Απλά απόλαυσε τον εαυτό σου να σκέφτεται ξανά με καταιγιστικούς ρυθμούς και βούλωνε στόματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην βάζεις με το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις (Τι λέω κι εγώ τώρα ε; Σαν αν ζητώ από ένα ψάρι να μην κολυμπά). Ναι, είναι γεγονός πως αισθάνεσαι μια ανεξήγητη προσμονή, λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να γίνεσαι Κασσάνδρα και να υπονομεύεις τη διάθεση και την ενέργεια σου, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Χαλάρωσε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πέρασες τουλάχιστον δύο μέρες στις όχθες της ανασφάλειας και των φοβιών σου – πράγμα που από μόνο του προξενούσε εντάσεις. Από σήμερα μπορείς να αισθανθείς περισσότερο ήρεμος/η γνωρίζοντας πως η φουρτουνιασμένη παλίρροια των συναισθημάτων σου υποχώρησε και αποκάλυψε μια εξωτική αμμουδιά και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Απόλαυσε τις επόμενες μέρες, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σʼ ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι σημαντικό για εσένα (ενδεχομένως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο) να χαλαρώνεις. Μʼ αυτό εννοώ πως στην προσωπική σου ζωή, αν δεν μάθεις να αδιαφορείς για την γνώμη του κόσμου, τουλάχιστον όταν διασκεδάζεις, τότε θα νιώθεις δυστυχής συνολικά. Τι λες λοιπόν, που θα πάμε σήμερα για να περάσουμε από τη θεωρία στη πράξη;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

«Σιγά μην κάτσω να σκάσω σήμερα για τα προβλήματα μου! Κι αύριο εκεί θα είναι και θα με περιμένουν!» λέγεται πως αναφώνησε σήμερα τα ξημερώματα ένας Υδροχόος μόλις ξύπνησε κι έριξε νερό στο πρόσωπο του. Σήμερα σημασία έχουν τα πρόσωπα (φίλοι, σύντροφος, γονείς, παιδιά…) και όχι τα απρόσωπα. Γέμισε τη μέρα σου μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

“Είμαι Ιχθύς και σήμερα, ότι και να μου λένε, ότι και να ακούσω, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη διάθεση!”. Να επαναλαμβάνεται ανά 10 λεπτά σαν βουδιστικό μάντρα. Όχι δεν είναι ψυχαναγκασμός. Στην περίπτωση σου λέγεται υγιής εγωισμός!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET