ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Θες να μιλήσεις, σου βάζουν στοπ. Θες να βρίσεις, σου λένε δεν πρέπει. Θες να μείνεις μόνος/η, δεν σʼ αφήνουν σε ησυχία. Όλοι/ες κόντρα σήμερα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Προσπάθησε σε παρακαλώ να μην ανακυκλώνεις στις συζητήσεις μʼ όσους/ες συναντάς αυτές τις μέρες το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ταύρε, βγάλε επιτέλους τα […]

Neopolis Team

16 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θες να μιλήσεις, σου βάζουν στοπ. Θες να βρίσεις, σου λένε δεν πρέπει. Θες να μείνεις μόνος/η, δεν σʼ αφήνουν σε ησυχία. Όλοι/ες κόντρα σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπάθησε σε παρακαλώ να μην ανακυκλώνεις στις συζητήσεις μʼ όσους/ες συναντάς αυτές τις μέρες το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ταύρε, βγάλε επιτέλους τα πόδια σου από την λάσπη των αναμνήσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες ίσως να σκέφτεσαι το μέλλον σου (ειδικά το επαγγελματικό) με τόσο πάθος, που θα γίνεται δύσκολο να εστιάσεις στο βαρετό μεν, απαιτητικό δε, παρόν. Για συγκεντρώσου λοιπόν και μην δίνεις τροφή για αρνητικά σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Παραμένει ακόμη τόσο δύσκολο να καταφέρεις νʼ αποσυνδέσεις την διασκέδαση από τον πόνο στον έρωτα. Κι αυτό γίνεται γιατί για κάποιο ακατανόητο λόγο συνεχίζεις να αισθάνεσαι ενοχές κάθε φορά, σε κάθε σχέση, που προσπαθείς να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, λίγο πιο απαιτητικός/η, λίγο πιο ο εαυτός σου. Ναι, αυτές τις μέρες, αυτό το σχίσμα επανέρχεται, είτε είσαι σε μια σχέση, είτε προσπαθείς να βρεθείς σε μια!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εντάξει δεν υπάρχει τίποτα ασφαλές στον έρωτα – το ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε στροβιλίσει, θα σε γκρεμοτσακίσει και μετά θα στείλει στα ουράνια, θα σε κάψει στις φωτιές της κόλασης και έπειτα θα σε δροσίσει με το θεϊκό νέκταρ και όλο πάλι απʼ την αρχή. Όμως αυτός είναι ο τρόπος που ερωτεύεσαι και αποκαλύπτεται στον/στην Άλλο/η με τον καιρό. Άλλο αυτό λοιπόν, κι άλλο η χειραγώγηση και η εκμετάλλευση των συναισθημάτων σου που βιώνεις τελευταία σε ημερήσια διάταξη, είτε είσαι σε σχέση, είτε επιχειρείς να βρεθείς σε μια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα νιώσε ελεύθερος/η να εκκενώσεις ένα τεράστιο μέρος της εσωτερικής σου έντασης απέναντι σε όποιον/α συστηματικά σε καταπιέζει, κατακρίνει, πληγώνει. Δεν παίζει ρόλο αν λέγεται γονιός, σύντροφος, εραστής ή συνεργάτης. Σήμερα απλά κυνηγάς το σκαλπ του/της στην πρώτη ευκαιρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτό κι αν είναι νέο. Να λες εσύ όχι; Να έρχονται διάφοροι/ες πονεμένοι/ες και κατατρεγμένοι/ες από τη μοίρα (ε ναι, ελκύεις όλες τις πριμαντόνες, τι να σου κάνω;) και να μην μπαίνεις στη λούμπα τους! Μπράβο Ζυγέ! (Ναι, ξέρω ότι αυτό σημαίνει μοναξιά και πως σου τη σπάει, αλλά είναι και ψυχική υγεία ταυτόχρονα)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στο δίλλημα δράση ή αδράνεια όλοι/ες (ανεξαιρέτως) οι Σκορπιοί επιλέγουν την πρώτη. Όμως αυτές τις ημέρες η συνήθης επιλογή μοιάζει με ναρκοπέδιο και οφείλεις να φυλάγεσαι ακόμη κι από την σκιά σου. Γιατί; Έχεις κατά τα φαινόμενα τόση ενέργεια, διάθεση για επίθεση και εμπλοκή στη ζωή, όμως απουσιάζουν οι ξεκάθαροι στόχοι. «Ωραία, δεν μʼ αρέσει η δουλειά. Αλλά κι αν φύγω τι θα κάνω;», «ΟΚ, στενεύομαι οικονομικά, αλλά τι να κυνηγήσω και πως;», «Η ψυχική μου ηρεμία είναι ιερή, όμως πώς να την εξασφαλίσω και ποιον/α να εμπιστευθώ αυτές τις μέρες;»… Παράξενοι καιροί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη νομίζω πως φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο που δεν μπορείς πια νʼ ανακαλύψεις ή να εφεύρεις άλλες κακές ιδέες ή παρορμήσεις (έχεις δώσει ρεσιτάλ τελευταία). Τα ρήματα «χαλαρώνω» και «διασκεδάζω» πως σου ακούγονται, έτσι γιʼ αλλαγή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έχεις βαρεθεί την ίδια επαγγελματική καθημερινότητας. Έχεις κουραστεί να αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα. Θες επιτέλους καινούργια κίνητρα για να συνεχίσει να έχει νόημα αυτή η ρουτίνα!! (Εντάξει; Ξέσπασες; Γύρνα στη δουλειά τώρα…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ναι, το ξέρω Υδροχόε μου πως το μυαλό σου δουλεύει σαν ένα PC που προσγειώθηκε από το μέλλον στο παρόν. Ναι, το ξέρω πως έχεις κουραστεί σε κάθε νέα ιδέα στη δουλειά σου να παίρνεις χλιαρές αντιδράσεις ή να σε αποθαρρύνουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι. Μην απογοητεύεσαι κιόλας όμως. Ο αστρολόγος σου ακόμη πιστεύει σε εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι μέρες σαν τη σημερινή που θα παρακαλούσες να υπήρχε μηχανή του χρόνου και να επέστρεφες στην εφηβεία. Τότε που οι σχέσεις ήταν λιγότερο πολύπλοκες, τα φιλιά πιο αθώα και τα λόγια πιο αληθινά. Οι ανθρώπινες σχέσεις σε κουράζουν αφόρητα σήμερα, σε σημείο που η ησυχία και η μοναξιά να είναι καλοδεχούμενες. Ωρίμανση σημαίνει πόνος, σωστά;
Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET