ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ίσως ξυπνήσεις με την αίσθηση πως αυτό που ζεις, οι άνθρωποι που έχεις […]

Neopolis Team

16 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως ξυπνήσεις με την αίσθηση πως αυτό που ζεις, οι άνθρωποι που έχεις κοντά σου, η δουλειά σου, η πόλη που μένεις, όλα είναι λάθος, λάθος, λάθος. Και όταν ξεκινάς έτσι καλύτερα να μην σε πλησιάσει άνθρωπος..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τι φουρτούνες είναι αυτές μέσα στο μυαλό σου Καρκίνε; Γιατί έχεις την πεποίθηση πως η ζωή σε αναγκάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε καριέρα, ερωτική ζωή και προσωπική ηρεμία; Ναι, μπορούν να λειτουργήσουν όλα μαζί αρκεί να πάψεις να γραπώνεσαι τόσο απελπισμένα από το καθένα ξεχωριστά. Ειδικά αυτό το «απελπισμένα» πρέπει να το κοιτάξεις πολύ σοβαρά…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πρόσεξε! Για τις επόμενες μέρες δεν δανείζεσαι, δεν χρεώνεσαι, δεν ελπίζεις σε θαύματα. Ψάχνεις όμως για εναλλακτικές λύσεις και ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα! Α και φυσικά το σεξ είναι μια καλή εναλλακτική για να αποσπαστείς από αυτά τα προβλήματα αν δεν μπορείς να τα λύσεις γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να πάνε μπροστά μερικές σημαντικές σχέσεις (ερωτική, φιλικές ή μια συνεργασία), είναι να μιλήσεις ευθέως και έξω από τα δόντια για όλα όσα θεωρείς πως σε καταπιέζουν και αναιρούν τα δικά σου θέλω. Ναι, σήμερα είναι μια μέρα που οι συγκρούσεις βγαίνουν σε καλό σου και η αδράνεια αποβαίνει μοιραία για την ψυχική σου υγεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ομολογώ! Δεν θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Σκέψεις να μπλέκονται με στόχους, συναισθήματα, όνειρα, παράπονα, φαντασιώσεις… Και με αυτό το σκουπιδότοπο μέσα στο κεφάλι σου να προσπαθείς να είσαι και λειτουργικός/η στην δουλειά; Αν τα καταφέρεις θα είσαι ο/η αφανής ήρωας/ηρωίδα της διπλανής πόρτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές γίνεσαι πολύ παιδί. Πιστεύεις σχεδόν ρομαντικά πως αρκεί να αποκτήσεις ένα όνειρο ή έναν στόχο κι αυτός θα εκπληρωθεί με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, έτσι γιατί η ζωή ευνοεί τους/τις τολμηρούς/ες. Γιʼ αυτό και μέρες σαν τη σημερινή, όταν βλέπεις πως οι πιο κοντινοί σου προσπαθούν να σε προσγειώσουν, χάνεις τον έλεγχο της υπομονής σου μαζί τους. Εντάξει κι αυτοί υπερβάλλουν λιγο, αλλά κι εσύ το ίδιο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Απλά, σύντομα, περιεκτικά: Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά καλή και το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι μίζερες απόψεις/νοοτροπίες και η γκρίνια! Αν γνωρίζεις κάποιους/ες στον κοινωνικό σου κύκλο με παρόμοια συμπεριφορά να τους/τις αποφύγεις πάση θυσία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επειδή σήμερα θα είναι τρομακτικά εύκολο να μετατρέψεις και την απλούστερη διαφωνία με τον/την σύντροφο σου ή κάποιο στενό/κάποια στενή συνεργάτη σου σε καυγά πλανητικής κλίμακας, προσπάθησε να αφοσιωθείς μόνο στη δουλειά σου και μην τσιμπάς στις προκλήσεις. Σύμφωνοι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET