ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – […]

Neopolis Team

15 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια επαγγελματική προσπάθεια/ένα project μπαίνει στην τελική ευθεία του. Μπορείς μια στιγμή να χαμογελάσεις και μετά βουρ για τον επόμενο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πρόταση: Το ιδανικότερο όλων θα ήταν να έχεις την οικονομική δυνατότητα και το χρόνο να πακετάρεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις για μερικές μέρες. Όμως δεν χαλάει η διάθεση μας γιʼ αυτό το λόγο, εντάξει; Have fun απόψε… Α και οι κοπάνες από τη δουλειά επιτρέπονται! Προειδοποίηση: Αυτό που δεν επιτρέπεται όμως είναι να εξαρτηθείς από ένα φίλο/μια φίλη ή μόνο μια παρέα. Γίνε το multi – tasking πλάσμα που όλοι αγαπάμε και επικοινώνησε με όσους/ες περισσότερους/ες μπορείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς σʼ έναν/μια κοντινό/η φίλο/η ή στον/στην σύντροφό σου. Αφουγκράσου τους, μίλα τους, διασκέδασε, θυμήσου, γέλασε, κλάψε… Αυτό σημαίνει μοιράζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι δεδομένο πως κάθε άλλο παρά έχεις όρεξη να αφιερώσεις την ξέφρενη εγκεφαλική σου δραστηριότητα μόνο για να οργανώσεις θέματα της δουλειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Όμως τελικά το πιο δύσκολο πράγμα μέρες σαν τη σημερινή (κι αυτές που θα ακολουθήσουν) είναι να ξεφύγεις από τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πρόταση: Ζυγός σε κατάσταση ερωτικού/κοινωνικού παροξυσμού; Ναι, το ξέρω πως υπερβάλω αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να σε πείσω για ακόμη μια φορά πως η απομόνωση δεν σου πάει… Προειδοποίηση: …και τι έχουμε πει γιʼ αυτές τις περιόδους που η ανάγκη για έξαψη χτυπάει κόκκινο; Πρόσεχε πάνω σε ποιον/α πας και φοράς τα ρούχα της ερωτικής επιθυμίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν οι καταστάσεις στο σπίτι το φέρουν ώστε να χρειαστεί να γίνεις ανεξέλεγκτος/η, μισητός/η ή δικτατορικός/η, κάνε το χωρίς φόβο! Άλλωστε, για ένα περίεργο (;) λόγο όλοι/ες καταλήγουν να σε αγαπάνε περισσότερο μετά από αυτές τις εκρήξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για να βάλλεις φρένο στον εγκέφαλο σου να μην σκέφτεσαι σε σημείο εξάντλησης. Όχι Τοξότη, δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη γοητεία σου, το μυαλό σου ή την αυτοπεποίθηση σου! Κινδυνεύεις όμως να γίνεις σκιά του εαυτού σου αν συνεχίσεις έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ξαφνικά αγχώνεσαι με όλα. «Είμαι αρκετά καλός/η; Θα προλάβω το deadline στη δουλειά; Μήπως δεν αφιερώνω χρόνο στον άνθρωπο μου; Μήπως να κοιμάμαι λιγότερο;» Αιγόκερε στοπ! Μήπως να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου για να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ναι, αυτή που λέει πως πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους νʼ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα που οι αναδρομές στο ερωτικό σου παρελθόν ελλοχεύουν πίσω από κάθε γωνία, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναβιώνει όλες τις στιγμές που έψαχνε ένα λόγο στοργής για να πιαστεί ή μια ένδειξη πως υπήρχε ακόμη η ελπίδα. Κάποιοι/ες Ιχθύες θα τσαντιστούν σε σημείο αυτοτιμωρίας για τις επιλογές που έκαναν κάποτε, κάποιοι/ες άλλοι/ες θα μελαγχολήσουν. And life goes on and on and on…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET