ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ θα ήταν φανταστικό αν κάθε μέρα παρουσιαζόταν η ευκαιρία για ερωτοτροπίες, κεραυνοβόλα πάθη και λαμπερές νέες γνωριμίες. Αφού λοιπόν δεν συμβαίνει κάθε μέρα εκμεταλλεύσου τη σημερινή! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά μα τω Θεώ, όταν σε πιάνει το […]

Neopolis Team

15 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ θα ήταν φανταστικό αν κάθε μέρα παρουσιαζόταν η ευκαιρία για ερωτοτροπίες, κεραυνοβόλα πάθη και λαμπερές νέες γνωριμίες. Αφού λοιπόν δεν συμβαίνει κάθε μέρα εκμεταλλεύσου τη σημερινή!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά μα τω Θεώ, όταν σε πιάνει το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σου δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τι έγινε; Ξύπνησες στραβά;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, αν πιάσεις τον εαυτό σου να διψά σήμερα για χαζολόγημα, κουβέντα και χαμόγελα είσαι σε καλό δρόμο. Όμως πρόσεξε μην ξεκινήσεις από το χώρο εργασίας σου γιατί δεν σε πληρώνουν για να μιλάς αλλά για να δουλεύεις και θα την φας την παρατήρηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Οι υψηλές προσδοκίες! Όποιος/α και αν βρεθεί στο διάβα σου, ό,τι κι αν ακούσεις να σου λένε για μελλοντικά σχέδια, για αλλαγές στη δουλειά ακόμη και για τα υπέροχα μάτια σου, μην μασήσεις πριν δεις αποδείξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

[scis id=”59″]

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο έρωτας έχει πρόσωπο; Κάθε φορά που δημιουργείς μια ιδέα, που πετυχαίνεις στη δουλειά σου, που προσφέρεις ένα δώρο, όλα αυτά δεν είναι έρωτας; Δεν είναι εμπειρίες που θα μοιράζεσαι τώρα/στο μέλλον/ως το τέλος για να ανασύρεις τον έρωτα από τα βάθη κάθε ύπαρξης που αναπόδραστα θα βρεθεί στο δρόμο σου; Ζυγέ μέρες σαν τη σημερινή μπορείς να χαμογελάς που καταφέρνεις να ζεις τον έρωτα όχι σαν πρόσωπο, αλλά σαν υπόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, το γεγονός πως ονειρεύεσαι, σχεδιάζεις ή υλοποιείς μακριά από τους προβολείς νέους επαγγελματικούς στόχους, δεν σημαίνει πως πρέπει να διαγράψεις μονοκοντυλιά ότι έκανες ως τώρα και να αδιαφορείς για τους ανθρώπους που συνεργαζόσαστε μαζί. Πρόσεξε μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, ο αστρολόγος θα αισθανόταν έκπληξη αν βρίσκεσαι μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή και διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Γρήγορα έξω να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να περάσεις μερικές ώρες χαλάρωσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση οπότε φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από περιττές διαφωνίες και διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σου… Ναι, πάλι με αυτόν/ή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, επειδή δεν είσαι από τα παιδιά που αντέχουν εύκολα τις κυκλοθυμίες από τον/την σύντροφο τους και τους/τις φίλους/ες τους, αντί να τσακωθείς χωρίς λόγο προτίμησε να φύγεις μακριά. Αν σκαλίσεις λίγο και το κινητό σου όλο και κάποια νορμάλ εναλλακτική παρέα θα βρεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, αντιστάσου στον πειρασμό να ανεβάσεις ακόμη ένα ποστ στο Stardome* με τίτλο «Εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα» ή «Που είναι η αγάπη;». Είναι γνωστό πως η προσμονή για κάτι καλό μας οδηγεί συνήθως σε παράλυση. Όμως πίστεψε με, με το να περιμένεις ένα θαύμα μέρες σαν τη σημερινή, χάνεις τη ζωή.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET