ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, μην πετάς στα σύννεφα σήμερα! Να θυμάσαι πως τα προβλήματα που δεν λύνεις σήμερα στη δουλειά, αύριο θα είναι πολλαπλάσια και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, τόσο βυθισμένος/η μέσα σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον (Θα μ’ ερωτευτεί επιτέλους; θα συνεχίσω να […]

Neopolis Team

14 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, μην πετάς στα σύννεφα σήμερα! Να θυμάσαι πως τα προβλήματα που δεν λύνεις σήμερα στη δουλειά, αύριο θα είναι πολλαπλάσια και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, τόσο βυθισμένος/η μέσα σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον (Θα μ’ ερωτευτεί επιτέλους; θα συνεχίσω να είμαι το ίδιο απαραίτητος/η στη δουλειά μου; Θα παραμείνω επιτυχημένος/η;) κι όμως εξωτερικά τόσο ήρεμος/η και κοινωνικά δραστήριος/α… Με εκπλήσσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, είναι μια από αυτές τις μέρες που η παραμικρή υπόνοια εντολής/διαταγής από τον/την προϊστάμενο/η σου ή κάποιο γονιό σε οδηγεί στην έκρηξη! Ελπίζω να το αποφύγεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, μην αφήνεις καμιά πρόκληση για καυγά στο χώρο εργασίας αναπάντητη σήμερα! Άλλο η καλοσύνη κι άλλο η καταπίεση! Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, φοβού τα ξεσπάσματα ζήλιας, πόνου, καταπίεσης, εμμονής που απειλούν να σε πνίξουν σήμερα! Πάντως αν τελικά ξεσπάσεις κάποιος άλλος/κάποια άλλη θα πρέπει να φοβηθεί για την ακεραιότητα του/της. Το πληγωμένο θηρίο είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αν υπάρχουν κάποιοι/ες που σου τη σπάνε περισσότερο από τους/τις ξερόλες, είναι οι ξερόλες που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους με το ζόρι. Ναι, ναι, πάλι θα τρέχουν πανικόβλητοι μερικοί/ες στο γραφείο για να κρυφτούν από την αιχμηρή σου γλώσσα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, αφού προβλέπεται πως ακόμη μια μέρα θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου σκεπτόμενος/η ξανά και ξανά τι να κάνεις με την ριμάδα την επαγγελματική σου ζωή (τι νʼ απορρίψεις και τι να κρατήσεις), τουλάχιστον κάνε τη χάρη στους γύρω σου να τους το πεις να μην παιδεύεστε ομαδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, το κεντρί σου μεταφέρεται στη γλώσσα σου και ο Θεός να φυλάξει (αν μπορεί κι Αυτός) όποιον/α τολμήσει να δοκιμάσει το δηλητήριο της. Πιθανοί υποψήφιοι; Όλοι/ες όσοι/ες κυκλοφορούν με το εγωπαθές/ξερολίστικο υφάκι των χιλίων καρδιναλίων. (Πω πω υποψήφια θύματα… χε χε χε!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, το ξέρεις για τι αξίζεις και πόσα μπορείς να προσφέρεις στη δουλειά σου. Το ότι όμως οι ανώτεροι σου δεν μπορούν να το διακρίνουν δε σημαίνει ότι θα τσακωθείς ανοιχτά μαζί τους. Δεν χρειάζεσαι άλλους εχθρούς στον εργασιακό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, μια είναι η κρίσιμη ερώτηση: “Μπορείς να αφιερώσεις σήμερα περισσότερες από 4 ώρες στο σεξ;”. Αν η απάντηση είναι θετική, το tip τελειώνει εδώ. Αν η απάντηση είναι αρνητική, μάλλον σε βλέπω να ξεπατώνεσαι στη δουλειά, να κάνεις τη ζωή δύσκολη στους συνεργάτες σου και να ξεσπάς σ’ όποιον/α τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και ένα “και” από ό,τι λες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, επειδή σήμερα η απόσταση ανάμεσα στο που βρίσκεσαι επαγγελματικά και που θες να φτάσεις στο άμεσο μέλλον μοιάζει με αγεφύρωτο χάσμα, προσπάθησε να μην πέσεις μέσα του. Δεν έχει πάτο αυτή η κατηφόρα. Απλά δούλευε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, επειδή η τάση για τη σημερινή μέρα είναι να κάνεις μεταφορά προβλημάτων από την δουλειά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το αντίστροφο, προσπάθησε να λύνεις τις διαφορές τη στιγμή που δημιουργούνται και κυρίως μʼ αυτούς που τις προκαλούν.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET