ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας […]

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγοιας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστρολόγος για να αποφανθεί πως, μετά από μια και πλέον εβδομάδα που οι περισσότεροι γύρω σου λες και ήταν βαλτοί να σε κάνουν μπουρλότο, θα προσπαθήσεις τις επόμενες μέρες που να ασχολείσαι ελάχιστα με συγγενείς, συναδέλφους, εργασιακά προβλήματα. Ποιοτικός χρόνος με ανθρώπους που γουστάρεις, αυτός είναι ο στόχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές συμβουλές που πρέπει να έχεις υπόψη σου για τις μέρες που έρχονται: 1) Οι σχέσεις στις οποίες ο/η σύντροφος σου δεν μπορεί να λειτουργήσει και με την αντικειμενική ματιά ενός φίλου/μιας φίλης συνήθως αποτυγχάνουν, 2) Το να ανοίγεσαι σε παρέες φίλων κάποιου/ας φίλου/ης είναι αφορμή για νέες σχέσεις και 3) κανείς/καμία σύντροφος δεν σε γνωρίσει ποτέ όσο οι φίλοι σου, οπότε μην τους παραμελείς όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχεις στον επαγγελματικό στίβο, να δουλεύεις αυτές τις μέρες έξτρα ωράρια. Βλέπεις σε κατακλύζει αυτή η αδιανόητη αίσθηση πως ο χρόνος έχει περάσει και εσύ έχεις πετύχει ελάχιστα από αυτά που ονειρευόσουν. Αντικειμενικά τώρα, η αίσθηση αυτή είναι λίγο υπερβολική, αλλά αν αυτό σε οδηγήσει σε νέες επαγγελματικές κατακτήσεις τότε ο αστρολόγος σου πάει πάσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο έντονα ενεργοποιημένος Πλούτωνας στον 5ο οίκο σου μοιάζει με ένα πλανητικό ξυπνητήρι που αφυπνίζει την πίστη στον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου και τον εγωισμό σου. Βέβαια η αφύπνιση έρχεται γιατί βλέπεις ξαφνικά παντού τριγύρω σου ανταγωνιστές και εχθρούς. Ε κι εσύ με τον Πλούτωνα τι περίμενες; Λιβάδια με πολύχρωμα λουλούδια και αλτρουισμό από τους συναδέλφους σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σε πολλούς/ες Ζυγούς δεν έχει γίνει ακόμη προφανές πως ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο τους έχει έρθει να εξαγνίσει συναισθηματικά κατάλοιπα που έχουν προκύψει από τη σχέση τους με τους γονείς τους. Οι εμμονές με πρώην εραστές και η αίσθηση πως η ζωή είναι σκληρή είναι μια βίαιη υπενθύμιση πως η ζωή καμία σχέση δεν έχει με τη ροζ φούσκα που οι γονείς τους είχαν κατασκευάσει γιʼ αυτούς. Αυτές τις μέρες πάρε χρόνο και κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακολουθούν λίγες μέρες γνήσιας πνευματικής διαύγειας και κρυστάλλινα καθαρής κριτικής σκέψης σχετικά με την πραγματικότητα που βιώνεις μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις. Τώρα θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις ποιες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι ισότιμες και δίκαιες. Αλλοίμονο σε αυτές που δεν είναι..

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καλοί οι φίλοι και η κοινωνικότητα. Καλά περνάς και παράπονο δεν έχεις από την κοινωνική σου ζωή. Όμως μερικές μέρες (όπως σήμερα) κάποιοι/ες από αυτούς είναι τόσο στενόμυαλοι/ες που σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Ψυχραιμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τι να προσέξεις τις επόμενες μέρες για να κυλήσουν όλα ομαλά: 1) Τις αντιδράσεις σου απέναντι στους γονείς σου, που μπορούν να ανάψουν τη σπίθα ενός τσακωμού ακαριαία. 2) Αν χρειαστεί να εργαστείς, φρόντισε να το κάνεις σε ώρες που δεν προορίζονταν για τον/την σύντροφο σου ή κάνε ένα συμβιβασμό τέλος πάντων για να σε χαρεί κι εκείνος/η λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αλήθεια είναι πως έχεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να νιώσεις αισιόδοξος/η. Να βρεις ένα (έστω ένα!) ψυχολογικό πάτημα μέσα σου και για να αντιμετωπίσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε στις σχέσεις με τους οικείους σου ή με την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα, η μόνη αισιοδοξία αντλείται από το να μην σκέφτεσαι τα προβλήματα. Δούλευε λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εντάξει, οι συναισθηματικές σου κυκλοθυμίες και ανασφάλειες κάνω το διαδρομή παράδεισος – κόλαση σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όμως δεν θα αφήσεις αυτό να επηρεάζει τη κοινωνική σου ζωή! Υπάρχει και ζωή έξω από τις ερωτικές σχέσεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET