ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

13 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν σήμερα πνιγείς στις αγκαλιές των φίλων και των οικείων σου, ακόμη κι αν καταφέρεις να διασκεδάσεις (που θα τα καταφέρεις αναμφίβολα), ένα τσίμπημα εκεί αριστερά, στο μέρος της καρδιάς θα το νιώσεις. Θα ήθελες τόσο πολύ να είσαι με κάποιον/α που έχασες για πάντα..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μια γουστάρεις, μια ξενερώνεις. Μια θες εξόδους, μια θες απομόνωση. Και μέσα σʼ αυτή την συναισθηματική αναμπουμπούλα υπάρχει κι ο φόρτος εργασίας. Πότε θα δώσεις μια μούντζα σε όλα και θα πάρεις τα βουνά δεν ξέρω..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τίποτα να μην είναι εύκολο στον έρωτα; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ανοιχτούν; Γιατί τα συναισθήματα να δίνονται με φειδώ και ο εγωισμός των ανθρώπων να ρέει; Αυτές τις μέρες σε πλημμυρίζει σαν δηλητήριο η αίσθηση πως όσο πιο δυνατά ερωτεύεσαι τόσο πιο μεγάλη η πληγή που σου αφήνει η απουσία μετέπειτα. Αυτοί είναι οι κανόνες. Υπήρχαν πριν από εμάς, θα συνεχίσουν και αφού φύγουμε. Δεν είναι παρήγορο μεν, είναι όμως η αλήθεια και αυτή λένε πως λυτρώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μην τολμήσεις να περιμένεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω για λίγη προσοχή από εκείνον/η που στα λόγια σε σκέφτεται συνέχεια και στις πράξεις χωλαίνει. Σήμερα χρειάζεσαι ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα πως θέλουν να είναι μαζί σου. Και ναι, οι φίλοι/φίλες σου είναι ιδανικοί/ες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καθώς όλο και περισσότεροι/ες Ζυγοί έχουν στρέψει εσωτερικά το βλέμμα τους και ανακαλύπτουν το τελευταίο καιρό νέα ταλέντα, νεογέννητα όνειρα και στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα επαγγελματική τους ρουτίνα, τόσο πιο ανυπόφορος αρχίζει και φαντάζει ο εργασιακός χώρος. Κι αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: εκρήξεις. Αλλά αυτό δεν είναι που θες είπαμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως σήμερα να είναι μια από αυτές τις μέρες που αναρωτιέσαι στην απόλυτη σιωπή αν πραγματικά μπορεί κάποιος/α να ανταποκριθεί στον έρωτα σου με το ίδιο μεταμορφωτικό πάθος που σε καταλαμβάνει εσένα. Κι αν όχι, ποιο το νόημα να συνεχίσεις ν’ αγαπάς; Και αν ναι, που είναι ρε γαμώτο; Πολλοί προβληματισμοί με το καλημέρα. Πως αντέχεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κι εσύ, όπως πολλά αδέρφια σου Τοξότες, έχεις αισθανθεί το τελευταίο διάστημα να σε γραπώνει κατά περιόδους μια επαναστατική διάθεση να αγνοήσεις όλους όσους σου λένε να κάτσεις στʼ αυγά σου και να μην ονειρεύεσαι (από τους γονείς σου ως τον κολλητό σου και από την παρουσιάστρια των βραδινών ειδήσεων μέχρι τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας), τότε μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να απομακρυνθείς μακριά τους (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Γράπωσε την.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και το θέμα που καίει είναι οι σχέσεις, ένας Ιχθύς σπάνια μιλά γιʼ αυτές με όρους ποιότητας – λες και οποιαδήποτε σχέση, οποιοσδήποτε άνθρωπος σου κάνει αρκεί να είναι εκεί. Αυτό είναι και το θέμα που επανέρχεται ξανά αυτές τις μέρες. Θα κυνηγήσεις/ενδώσεις σε/επιστρέψεις σε/επιλέξεις κάποιον/α μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό ή καταφέρεις να πεις το όχι στην περίπτωση που δεν σου κάνει. Όσο για όσους βρίσκονται σε σχέση, αν ο/η σύντροφος βρεθεί σε τροχιά ξαφνικών αλλαγών/ευκαιριών μόνη αν τον υποστηρίξεις απόλυτα και απαρέγκλιτα θα βγεις κερδισμένος/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET