ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που δεν έχουν λόγο να διαβάζουν […]

Neopolis Team

12 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που δεν έχουν λόγο να διαβάζουν αυτό το tip σήμερα. Οι υπόλοιποι; Όχι δεν είναι δυστυχείς! Όμως ελπίζουν τόσο δυνατά για μια αλλαγή, που ονειροπολούν σε συναισθηματικά τοπία χωρίς προσανατολισμό. Και όποιος/α αντέξει…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, προσπάθησε να μην είσαι πολύ εριστικός/η σήμερα απέναντι στους δικούς σου ή στον/στην προϊστάμενο/η σου. Το γεγονός πως είσαι πιο εύστροφος/η από εκείνους, δεν καταργεί την διαφορά θέσης ή ηλικίας που σας χωρίζει. Και θα μπεις σε μπελάδες αν το ξεχάσεις αυτό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Το να μην εκφράσεις στον/στην προϊστάμενη σου την ειλικρινή σου άποψη όταν σου ζητηθεί (ακόμη και αν συνιστά κάθετη διαφωνία με τον τρόπο δράσης του/της) είναι εξίσου φάουλ με το να πας γυρεύοντας για διαφωνίες μαζί του/της. Αν έχεις υπομονή, θα προκύψει η κατάλληλη συγκυρία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, αφού το ξέρεις καλύτερα από εμένα πόσο σε γεμίζει να είσαι ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες – ειδικά τώρα που οι ερωτικές περιπέτειες ισορροπούν επικίνδυνα ανάμεσα στο παραμύθι και την τραγωδία. Μην κλείνεσαι γαμώτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι ευτυχές πως στη δουλειά σου έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέοι δρόμοι (ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, συνεχίζεις με διάθεση να αναζητάς). Όμως το σημαντικό της ημέρας δεν είναι αυτό. Είναι η εσωτερική σου ηρεμία που κερδίζει έδαφος! Είναι πως επιτέλους αποδίδει καρπούς μέσα στις σχέσεις σου, η τακτική της επιθετικής γαλήνης που έχεις υιοθετήσει. Είναι πως χαμογελάς παρότι οι κυνόδοντες σου παραμένουν απειλητικοί για όποιον/α σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πολλές φορές σου έχω επαναλάβει πως δεν είσαι των παρορμητικών αποφάσεων, αλλά πάντα περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που το timing είναι με το μέρος σου και μερικοί άνθρωποι γύρω σου ή θα αρχίσουν να σε σέβονται ή θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET