ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/01/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα, ανάσες κοινωνικότητας και ενέσεις χαμόγελου είναι τόσο πιεστικές, που αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα, κινδυνεύεις να πέσεις σε ραθυμία. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αισθάνεσαι σήμερα τόσο ευάλωτος/η στον εργασιακό χώρο, λε και σε παρακολουθούν στο κάθε σου βήμα και είναι έτοιμοι να […]

Neopolis Team

11 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα, ανάσες κοινωνικότητας και ενέσεις χαμόγελου είναι τόσο πιεστικές, που αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα, κινδυνεύεις να πέσεις σε ραθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αισθάνεσαι σήμερα τόσο ευάλωτος/η στον εργασιακό χώρο, λε και σε παρακολουθούν στο κάθε σου βήμα και είναι έτοιμοι να σε κρίνουν για το παραμικρό λάθος. Τσίτα σε βλέπω…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα ήθελες πάρα πολύ να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά. Να αναμιχθείς με κόσμο που έχει βγει για ψώνια το πρωί, να αντλήσεις ενέργεια από τη βαβούρα και τις εικόνες του πλήθους. Όμως η καταιγίδα υποχρεώσεων σʼ αναγκάζει να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οργανώνοντας την ρουτίνα σου, παρά εκτός. Έλα μην στραβομουτσουνιάζεις. Σε μια-δυο μέρες θα περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πρόταση: Αν έχεις σχέση ή σε ενδιαφέρει κάποιος/α αυτή την εποχή, καλό θα ήταν σήμερα να κανονίσεις τετ α τετ συνάντηση μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η απέφυγε σήμερα τις εξόδους με μεγάλες παρέες – στόχος είναι να γοητεύσεις και να φλερτάρεις… Προειδοποίηση: … όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενδώσεις από τα πρώτα βλέμματα, αγγίγματα ή υπονοούμενα. Για μια φορά παίξε το παιχνίδι σωστά και μην γίνεις εύκολο θήραμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένας κύκλος γεμάτος ένταση κλείνει στην εργασιακή καθημερινότητα. Ίσως είναι το τέλος μιας περιόδου προσαρμογής σε νέα καθήκοντα ή ευθύνες που ανέλαβες. Ίσως λύνεται η κόντρα με ένα/μια συνάδελφο και το κλίμα στο γραφείο δροσίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τώρα που έρωτας δεν είναι η υπέρτατη ανάγκη (μπορείς να με λες και Κρόνο στο ζώδιο σου) αλλά ένα καταπληκτικό διάλειμμα όταν προκύπτει, βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι αλληλοσυγκρουόμενες πτυχές του που δεν έβλεπες όσο ήσουν σε ρομαντική φάση. Έτσι είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτές τις μέρες καταλαβαίνεις πως κάθε φορά που αξιώνεις σταθερότητα χάνεις πολύ από τον ενθουσιασμό σου και αντίστροφα. Αχ και δεν είσαι από τα αγόρια/κορίτσια που τους αρέσουν τέτοιου είδους συμβιβασμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως τις μέρες αυτές για παράδειγμα, προτιμάς να κρατήσεις τις αποστάσεις από τη εξωτερική πραγματικότητα που σε ωθεί σε ξέφρενους ρυθμούς και να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες ή με κοντινούς σου ανθρώπους. Εκτός κι αν τους παρασύρει κι εκείνους νʼ ακολουθήσουν τις ταχύτητες σου… Χμ, κι αυτό δεν ακούγεται άσχημο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν νιώσεις σήμερα να σε τσιγκλάει κάτι μέσα σου να πειράζεις κόσμο, να κάνεις πλάκες, να επικοινωνείς ασταμάτητα, να αυτοσαρκάζεσαι, κάνε το! Κι όσοι έχουν πρόβλημα ή παρεξηγηθούν, να τους πειράζεις περισσότερο! Σαν πολύ σοβαρά την έχουν πάρει όλη την ζωή τους τελευταία, δεν συμφωνείς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν αποκλείεται να απαλλαχθείς τις επόμενες μέρες από ένα οικονομικό βάρος ή να προκύψει ένα έξτρα εισόδημα από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλά νέα για τον προϋπολογισμό αρκεί να μην παρασυρθείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατʼ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πόσο ευχαριστημένος/η θα ήσουν τελικά αν όλοι/ες εκεί έξω σου έλεγαν αυτό που θέλεις να ακούσεις και όχι την αλήθεια. Αρχικά θα έλεγες πως οι προσευχές σου δικαιώθηκαν, αλλά για πόσο καιρό θα άντεχες το ψέμα; Να σκέφτεσαι αυτή την ερώτηση αυτές τις μέρες κάθε φορά που δυσανασχετείς από κάτι που ακούς. Δεν μπορείς να έχεις μόνο ευτυχισμένες αλήθειες. Δεν λειτουργεί έτσι.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET