ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν […]

Neopolis Team

10 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές το μυαλό παίζει παράξενα παιχνίδια. Για ασήμαντες αφορμές αρχίζεις να υποπτεύεσαι κοντινούς σου ανθρώπους, παραδίνεσαι σε απίθανα ενδεχόμενα, υπεραναλύεις χωρίς αποτέλεσμα. Προσπάθησε ν’ αντισταθείς σ’ αυτό το παραλήρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ακόμη κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να πνίγεσαι από την εργασιακή ρουτίνα σου, η οποία κατά τʼ άλλα είναι από τις σταθερές που προσβλέπεις πάντα για να βρίσκεις την ισορροπία σου. Τι σκέφτεσαι να κάνεις γιʼ αυτό λοιπόν; Έλα νʼ ακούω ιδέες και προτάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ίσως μετά από μερικές εβδομάδες να αναφερόμαστε στη σημερινή μέρα σαν «την μέρα που οι Παρθένοι άρχισαν να γίνονται πιο διαλλακτικοί». Πολέμησες, τσακώθηκες, φουρτούνιασες το μυαλό σου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα θες επιτέλους και μια περίοδο ειρήνης. Εντάξει, σήμερα θα σε προκαλούν να επιστρέψεις στον γνώριμο τσαντισμένο εαυτό σου, αλλά και πάλι δεν θα σου βγαίνει με τόση φυσικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν συνδέσουμε το μυαλό σου με δύο καλώδια και έναν λαμπτήρα δύο είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε: 1) Μπορεί να φέρνεις λίγο στον Κύρο Γρανάζη στο προφίλ, 2) ο λαμπτήρας θα εκπέμπει φως (kids do not try this at home!). Πάντως είναι το λιγότερο καταπληκτική η διάθεση που σου μεταγγίζει η επιστροφή του μυαλού σου σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Έχω την αίσθηση πως ακόμη κι αν δεν έγραφα σήμερα το tip του Σκορπιού κανείς/καμιά Σκορπιός δεν θα νοιαζόταν. Όχι γιατί σου είναι γενικά αδιάφορα (ελπίζω…), αλλά γιατί έχεις μπει σʼ ένα μονοπάτι εξέλιξης/μεταλλαγής/μεταστροφής της κοινωνικής σου ζωής, που ελάχιστα σε ενδιαφέρουν οι προειδοποιήσεις κάθε είδους. Όταν το ένστικτο ξυπνά, τίποτα δεν μπορεί να σʼ ανακόψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
1) Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή ευχέρεια των ημερών που ακολουθούν. Γοητεία, σαφήνεια, διάθεση – όλα αυτά μπορείς να τα εκπέμψεις στους γύρω σου. 2) Παραμένει αυτή η αίσθηση μεταβλητότητας στην εργασιακή καθημερινότητα. Από την άλλη όμως και που κυνηγούσες τόσο καιρό την σταθερότητα την πέτυχες και ποτέ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πόσο θα επιθυμούσες σήμερα τα πράγματα να είναι πιο απλά στις σχέσεις σου. Το όχι να σημαίνει όχι. Η συνέπεια να είναι κανόνας. Να ακούν κι εσένα καμιά φορά που έχεις χίλιες σκοτούρες στο μυαλό σου κι όχι να σε κυνηγούνε στους διαδρόμους του σπιτιού/του γραφείου/του μετρό, γνωστοί και παρατρεχάμενοι για να αποθέσουν πάνω σου τα προβλήματα τους. Φταις κι εσύ όμως, πρέπει να το παραδεχτείς!σ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, οδηγίες προς ναυτιλλόμενους για σήμερα: 1) μη σκέφτεσαι το παρελθόν (ναι, κυρίως το ερωτικό). Απεταξάμην! 2) Μην περιοριστείς μέσα στο σπίτι ακόμη και αν πρέπει να βγεις μόνος/η σου. Η παρέα θα βρεθεί εκεί… Itʼs a promise!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το να επενδύεις συναισθηματικό περιεχόμενο στη δουλειά σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις – είναι μέρος της φύσης σου. Γιʼ αυτό, μέρες σαν τη σημερινή, που οι φοβίες και η συναισθηματική φουρτούνα στην καρδιά σου θεριεύουν, πέφτεις με τα μούτρα και δουλεύεις μέχρι ολοκληρωτικής εξάντλησης. Ο αστρολόγος σου ανησυχεί παρόλʼ αυτά…

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET