ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα η μόνη διέξοδος από την επί Γης κόλαση που θες να ονομάζει εργασιακό περιβάλλον είναι να περάσεις λίγο χρόνο με έναν καλό φίλο/καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Ναι, ακόμη κι αν είναι μόνο για να σʼ ακούει που θα μπινελικώνεις τον/την προϊστάμενο/η σου, το πρωθυπουργό, το Θεό, το σύμπαν… […]

Neopolis Team

10 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η μόνη διέξοδος από την επί Γης κόλαση που θες να ονομάζει εργασιακό περιβάλλον είναι να περάσεις λίγο χρόνο με έναν καλό φίλο/καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Ναι, ακόμη κι αν είναι μόνο για να σʼ ακούει που θα μπινελικώνεις τον/την προϊστάμενο/η σου, το πρωθυπουργό, το Θεό, το σύμπαν…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πολλοί/ες Ταύροι θα περάσουν τις επόμενες μέρες από φάση εργασιοθεραπείας, οργάνωσης της δουλειάς τους και του χρόνου τους. Αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες, φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τα χρώματα της διασκέδασης, όμως σίγουρα θα ελαττώσεις δραστικά το χρόνο που της αφιερώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, έχεις κάθε δικαίωμα να θες την ησυχία σου, να μην φλυαρείς, να μην θες να ενδιαφέρεται κανείς για τα δικά σου προβλήματα! Έχεις ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Διεκδίκησε το χρόνο που χρειάζεσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Σήμερα που εσύ έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και λες καλημέρα με χαμόγελο, όλοι οι συνάδελφοι σου, προσπαθούν να σου μεταδώσουν τη μιζέρια και τα νεύρα τους. Και ύστερα σε λένε και εμπαθή αν τους διαολοστείλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αγαπητέ/η Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι σήμερα η παρανοϊκή παρόρμηση να στήσεις τον εαυτό σου στον τοίχο και να του ανοίξεις πυρ με όλα τις κατηγορίες που μπορείς να του σούρεις για την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομική (αλλά και τη συναισθηματική) σου πραγματικότητα, σε παρακαλώ βούλωσε την εσωτερική φωνή σου! Με το να αιμορραγείς τον εαυτό σου, απλά τον εξαντλείς περισσότερο. Κι αυτό είναι απλά ηλίθιο. Με εκτίμηση Ο αστρολόγος σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πάμε μαζί βαθιές ανάσες! Εισπνοή. Εκπνοή. Εισπνοή. Εκπνοή. Μετά από αρκετές μέρες απόλυτης εργασιακής τρέλας, μπορείς επιτέλους να πεις πως έχεις διάθεση να αφιερώσεις, χωρίς φόβο και πολύ πάθος, χρόνο για εσένα και τα πράγματα που αγαπάς. Και μην σε δω να κοιτάς το επαγγελματικό email στον ελεύθερο χρόνο σου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι από αυτές τις μέρες που νομίζεις πως είσαι ένας μικρός εξωγήινος, ένας επισκέπτης σʼ αυτό τον πλανήτη που όλοι σκέφτονται ανούσια και κοντόφθαλμα. Αν θυμόσουν που είχες κρύψει κι αυτό το διαστημόπλοιο να έφευγες μακριά…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κοίτα να δεις σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει: να σε προτρέπω/πιέζω εγώ (ποιος, εγώ;!!) να χαλαρώσεις λίγο το άγχος σου και να βρεις πάλι τον κοινωνικό σου εαυτό! Πόσο δύσκολες βλέπεις να μου το κάνεις τις επόμενες μέρες; Ξέρεις ότι απεχθάνομαι να σου βάζω τις φωνές, οπότε για να συνερχόμαστε λάου λάου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για πολλούς/ες Αιγόκερους οι επόμενες μέρες πιθανόν θα φέρουν μαντάτα από το εργασιακό μέτωπο. Αλλαγές συμβαίνουν εν αγνοία σου και σ’ αιφνιδιάζουν; Καλείσαι να καλύψεις κάποιον/α συνεργάτη σου; Σε καλούν για μια σημαντική συνέντευξη (αν είσαι στο ψάξιμο);

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες θα σου βγαίνει φυσικά να κάνεις ειρήνη με μέλη της οικογένειας σου που είτε προσπαθείς να κατευθύνεις και να ελέγξεις ή που προσπαθούν εκείνοι/ες να ελέγξουν ή να πατρονάρουν εσένα. Είναι τόσο απλό αυτό που πρέπει να πεις (ή να καταλάβεις): «Όπως έχεις δικαίωμα εσύ να κάνεις λάθος επιλογές, έτσι έχω δικαίωμα να τις κάνω και εγώ. Οικογένεια σημαίνει με στηρίζεις στο λάθος και όχι με φυλακίζεις μακριά από αυτό.»

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Θα πρέπει να έχεις καταλάβει ως τώρα πολύ καλά τι σημαίνει η φράση «Τους φίλους τους διαλέγουμε, τους συγγενείς μας όχι». Σημαίνει πως οι σημαντικές σχέσεις τις ζωής μας δεν είναι αυτές που μας επιβάλλονται από δεσμούς αίματος αλλά αυτές που χτίζουμε εκ του μηδενός με ιδρώτα και προσπάθεια. Αν έχτισες λοιπόν όλο το προηγούμενο διάστημα με αυτό τον τρόπο θα δεις αυτές τις σχέσεις να ατσαλώνουν. Α και θα μπορείς να απαλλαχτείς από άλλες που σε ανάγκαζαν συνεχώς να καταπιέζεσαι…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET