ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μέρες σαν τη σημερινή […]

Neopolis Team

8 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μέρες σαν τη σημερινή κανένας/καμία Ταύρος δεν θέλει να δουλεύει. Θα ήθελες απλά να είσαι όλη μέρα έξω, να γνωρίζεις κόσμο και να μην έχεις κανένα εργασιακό άγχος. Και εδώ έρχεται το παράδοξο: παρόλο που πιθανόν κάνεις με μεγαλύτερη συχνότητα τα παραπάνω από πολλούς/πολλές εκεί έξω, μόνο εσύ γκρινιάζεις για περισσότερο. Για να βρίσκουμε το μέτρο μας λίγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Να πιστέψεις σε θαύματα ή να αποκτήσει ξαφνικά η ζωή σου άλλο νόημα πέραν της συνεχούς δουλειάς δεν το βλέπεις πιθανό… Να βγάλεις μια άκρη με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τη καμία. Και μέσα σʼ όλο αυτό το συρφετό, η ανάγκη για οικονομική εξασφάλιση. Αντέχει το μυαλό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, ίσως να αισθάνεσαι πως είσαι εξωγήινος – σε ένα κόσμο που τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και δεν στέκεται ένα λεπτό να αναλογιστεί τι κάνει, για ποιους λόγους και που οδηγείται, αναζητάς κάποιον/α που δίνει αξία στην καρδιά και ένστικτο του/της, όπως ακριβώς κι εσύ. Γιατί όμως εσύ που είσαι πιο ζωντανός/η απʼ όλους, είσαι κι αυτός/η που θλίβεται;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πολλοί/ες Λέοντες θα παρατηρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικές αυξήσεις – αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους, στις κοινωνικές επαφές τους, στις ώρες ψυχαγωγίας, στις λέξεις ανά λεπτό που μπορούν να πουν… Ναι, είναι υπέροχο που η ζωή αποκτά ξανά σπιρτάδα και ενδιαφέρον. Κολλήματα τέλος, μʼ ακούς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Καταλαβαίνεις πως ένα κομμάτι σου είναι τόσο βαθιά βαλτωμένο στο παρελθόν που δεν μπορείς ακόμη να σχετιστείς απελευθερωμένος/η από τις αναμνήσεις. Φυσικά και προσπαθείς με την εργατικότητα σου στο παρόν να αντιμετωπίσεις αυτή την αίσθηση. Όμως με το να λες «Δεν μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον. Το μόνο που έχω είναι το σήμερα.» πριονίζεις τις δυνατότητες σου! Κι αυτές είναι πολλές, believe it or not!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πριν λίγο καιρό δεν θα περνούσε καν από το μυαλό σου πως η επαγγελματική σου ζωή θα συνδεόταν τόσο στενά με την ικανότητα σου να ερωτεύεσαι, να φλερτάρεις, να νιώθεις ελεύθερα. Κι όμως, μέρες όπως η σημερινή, η εργασιακή παράνοια (ή η απουσία μιας εργασίας) καταπλάκωνουν την ερωτική σου διάθεση σαν χιονοστιβάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μερικές μέρες ο κόσμος μοιάζει με πεδίο πολέμου και εσύ ο/η τελευταίος/α επιζών/επιζώσα που πρέπει να συνεχίσει να μάχεται για να παραμείνει ζωντανός/η (τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό στίβο). Κι έπειτα ξημερώνουν πρωινά σαν το σημερινό, που ο κόσμος μοιάζει με την παιδική σου χαρά και δε σε τρομάζει τίποτα. Αυτές τις μέρες μπορείς να πετύχεις το ανέφικτο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα (από αντίδραση στη χθεσινή κακοκεφιά ίσως) έχεις την ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο. Όχι για να ξεσαλώσεις, απλά για να ανανεώσεις την πίστη σου στη φιλία και την κοινωνικότητα. Μην σε σαμποτάρεις λοιπόν! Έξω στον κόσμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι γεγονός πως οι φίλοι/ες σου είναι ότι πιο κοντινό έχεις σε οικογένεια σʼ αυτή τη ζωή. Όμως όταν περνάς όλο σου του Είναι από τη μηχανή του κιμά αισθανόμενος/η πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η ή χρήσιμος/η στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι καθόλου λογικό να τους/τις αποκλείεις και να μην ανοίγεις έστω μια χαραμάδα να καταλάβουν τις φοβίες σου! Δοκίμασε να μοιραστείς την αγωνία αντί να την καταπίνεις αμάσητη!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στον πυρήνα σου (ναι αυτό το μικρό λαμπερό κομματάκι της συνείδηση σου) πιστεύεις σχεδόν ευλαβικά πως η ζωή επιφυλάσσει ευτυχία και όχι βάσανα. Ας είναι λοιπόν σήμερα η αισιοδοξία όχι η ασπίδα σου, αλλά η λόγχη σου! Επίθεση, όχι άμυνα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET