ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ – μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να […]

Neopolis Team

6 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ – μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να αποκαλύψεις με όλους τους πιθανούς (και απίθανους τρόπους) το πώς νιώθεις σε όποιον/α σʼ ενδιαφέρει ή νʼ ανακαλύψεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι/ες είναι σε σχέση, καιρός να λύσετε μια και καλή τα μικροπροβλήματα που έχουν μαζευτεί με μια ειλικρινή κουβέντα που θα καταλήξει… στο κρεβάτι βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, στο πρώτο μισό της ημέρας κράτα σφιχτά τα χαλινάρια στον εργασιακό σου χώρο, όπως έκανες από την αρχή της εβδομάδας. Στο 2ο μισό μπορείς σταδιακά ν’ αρχίσεις να χαλαρώνεις την πίεση. Α, κι αν νιώθεις πως το έχεις ανάγκη, βγες να ξεσκάσεις το βράδυ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, καλείσαι να μαζέψεις όλη τη διαθέσιμη δύναμη/ενέργεια/πυγμή σου και να τις καταθέσεις στη δουλειά σου για τις επόμενες μέρες! Δεν πρέπει να δείξεις ούτε ένα σημάδι κούρασης/κάμψης στους/στις ανωτέρους/ανώτερες σου! Α κι αν ψάχνεις για δουλειά τώρα πρέπει να τρέξεις ακόμη περισσότερο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έλα! Έλα! Μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το. Θες να ρίξεις μερικές μπουνιές σε 2-3 συναδέλφους σου σήμερα. Έτσι για να μπουν στη θέση τους. Γιατί ρε γαμώτο να μην έχεις την ίδια στάση και με εκείνον/η που σου έχει κάνει την καρδιά τρυπητήρι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κοινωνικά ανοίγματα, νέες απόψεις μεταμφιεσμένες σε γοητευτικούς/ες αγνώστους που θέλουν να σε γνωρίσουν, προοπτική νέων σεμιναρίων/μαθημάτων/γνώσεων… Ναι, αυτές οι μέρες σε θέλουν εκτός σπιτιού, έξω στον κόσμο, να εμπλουτίζεις τη ζωή σου με νέες εικόνες, ιδέες, γεύσεις, αρώματα… Θα πεις όχι;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όχι δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Ναι, έχεις νευρικότητα, ένταση, νεύρα και δεν μπορείς να κάτσεις σε μια μεριά. Ναι, όλοι γύρω σου μοιάζουν λες και κινούνται σε αργή κίνηση κι αυτό σε γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτή τη σελίδα μάλλον θα ρίξεις μπουνιά στην οθόνη. Σταματάω. Όβερ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, αν και το πρώτο μισό της ημέρας θα θυμίζει κάτι από αγώνα ταχύτητας και θα τρέχεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που αποφάσισαν αυθαίρετα να προσγειωθούν πάνω σου, στο 2ο μισό το μόνο που έχεις ανάγκη είναι ησυχία! Να το ξαναπώ; Ησυχία! Και όχι φωνές, παράπονα ή συζητήσεις για “το μέλλον της σχέσης μας”…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεσαι σε τρομερή πνευματική εγρήγορση – γεγονός που επηρεάζει θετικά όλη τη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την συγκυρία και κλείσε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που αφορούν είτε την εργασιακή σου ρουτίνα, είτε επικοινωνίες/συναντήσεις με φίλους/συνεργάτες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, ετοιμάσου για σκληρό ροκ στις σχέσεις με συνεργάτες ή/και τον/την σύντροφο σου στο πρώτο μισό της ημέρας! Σταδιακά, από το μεσημέρι και μετά, επανέρχεται η ηρεμία στην αλληλεπίδραση σου με τους ανθρώπους. Α, και το σώμα σου χρειάζεται ξεκούραση άμεσα!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET