ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη | 04/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον […]

Neopolis Team

4 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα μάλλον θα υιοθετήσεις την γνωστή, υπεραναλυτική, παθιασμένη με τον έλεγχο και την οργάνωση περσόνα σου προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ναι, αυτή η ίδια είναι που σε κάνει να επιστρέφεις το βράδυ σπίτι σου με πονοκέφαλο και να νιώθεις πως κανείς/καμιά εκεί έξω δεν σε καταλαβαίνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ομολογώ! Δεν θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Σκέψεις να μπλέκονται με στόχους, συναισθήματα, όνειρα, παράπονα, φαντασιώσεις… Και με αυτό το σκουπιδότοπο μέσα στο κεφάλι σου να προσπαθείς να είσαι και λειτουργικός/η στην δουλειά; Αν τα καταφέρεις θα είσαι ο/η αφανής ήρωας/ηρωίδα της διπλανής πόρτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για την ώρα η ανάγκη σου να εξασφαλίσεις περισσότερα χρήματα έρχεται σαν μια τριαξονική νταλίκα μερικών δεκάδων τόνων και εγκλωβίζει την αυτοπεποίθηση σου σε μια μόνιμη ακινησία. Και όταν αισθάνεσαι φυλακισμένος/η από τις συνθήκες της ζωής ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Στο/Στη σύντροφο σου ή/και μερικούς/ες φίλους/ες σου για παράδειγμα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φρόντισε σήμερα να υιοθετήσεις το γνώριμο και επιτυχημένο στυλ σου “Δες το μάτι μου που γυαλίζει, δεν αστειεύομαι όταν σου λέω πως μου ανάβουν τα λαμπάκια”. Πρακτικά μια χαρά είσαι, απλά για να παραμείνεις έτσι πρέπει να κόψεις από νωρίς το βήχα σε μερικούς/ές στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν ανήκεις στους/στις Αιγόκερους που αισθάνονται πως η ζωή δεν έχει εναλλακτικές και ευκαιρίες, παρά μόνο μια δουλειά φυλακή και μια ρουτίνα βγαλμένη από μυθιστόρημα του Κάφκα, δεν είναι αργά! Από σήμερα κιόλας μπορείς να πάρεις ρίσκα και να ανοίξεις επιτέλους το ρημάδι το στόμα σου και να τα χώσεις έξω από τα δόντια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ίσως δεν υπάρχει σφαίρα της ζωή σου που να μην κάνεις συνεχείς αναδρομές στα λάθη του παρελθόντος τις τελευταίες μέρες: οικονομικό μέλλον, σεξουαλικότητα, συναισθήματα, επαγγελματικοί στόχοι… Τώρα όμως που αργά και σταθερά επικρατεί μια αίσθηση εξαγνισμού και ακούς το κάλεσμα για μια φρέσκια αρχή δεν είναι κρίμα να λοξοκοιτάς προς τα πίσω;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι άλλο κάρβουνο! Πως περιμένεις νʼ αλλάξει κάτι στα ερωτικά σου αν δεν αποφασίσεις τι θες τελικά; Τρυφερότητα; Περιπέτεια; Εξασφάλιση; Διάρκεια; Έξαψη; Λειτουργική καθημερινότητα; Συγνώμη αλλά η απάντηση «Τα θέλω όλα!» είναι εφηβική αφέλεια και όχι ενήλικη συμπεριφορά.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET