ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κράτα ένα αναμμένο βεγγαλικό στην ανοιχτή παλάμη κι αν σκάσει θα πάθεις έγκαυμα. Κράτα το ίδιο βεγγαλικό με κλειστή την παλάμη, και αποχαιρέτησε τα δάχτυλα σου. Τώρα αντικατέστησε το «βεγγαλικό» με τη λέξη «οργή» και σκέψου τι προτιμάς: να ξεσπάσεις ή να την κρατήσεις μέσα σου; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Σε […]

Neopolis Team

3 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κράτα ένα αναμμένο βεγγαλικό στην ανοιχτή παλάμη κι αν σκάσει θα πάθεις έγκαυμα. Κράτα το ίδιο βεγγαλικό με κλειστή την παλάμη, και αποχαιρέτησε τα δάχτυλα σου. Τώρα αντικατέστησε το «βεγγαλικό» με τη λέξη «οργή» και σκέψου τι προτιμάς: να ξεσπάσεις ή να την κρατήσεις μέσα σου;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σε έχει καταλάβει μια αστείρευτη δίψα για κοινωνικότητα; Ο οργανωτικός εαυτός σου έχει εκλείψει αφήνοντας μόνο την εφηβική σου περσόνα να κάνει ό,τι θέλει; Ο αστρολόγος σου χαίρεται για εσένα αλλά σε προτρέπει για σήμερα μόνο να θυμηθείς τον γνώριμο σοβαρό εαυτό σου γιατί κινδυνεύεις να γυρίσεις στις εποχές που σου έδινε χαρτζιλίκι η μαμά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ήδη με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σου έχεις αρχίσει να κατανοείς πως έχει τεράστια σημασία να διατηρείς την προσωπική σου ακεραιότητα μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όμως συχνά αυτό σημαίνει απομόνωση, μοναξιά, περιχαράκωση… Καθώς βρίσκεις τα εσωτερικά σου αποθέματα δύναμης, ίσως απομυθοποιείς μέρες σαν τη σημερινή την αξία των σχέσεων. Κι αυτό πονάει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να έχεις αποκτήσει μια αίσθηση που βρίσκονται τα προσωπικά σου όρια και από πού και πέρα ξεκινά η κοινή σου ζωή με τον/την άλλο/η (φίλο/η, σύντροφο, συνεργάτη). Όμως ο αγώνας δεν σταματά ποτέ και ίσως τις επόμενες μέρες, αρχίσεις να θυμάσαι λάθη, εμπειρίες, στραπατσαρίσματα. Μην τα αποκλείεις από τη σκέψη σου. Τα λάθη σου είναι οι θησαυροί για τις επόμενες σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν οι συνάδελφοι σου έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα είναι γιατί εσύ τις έχεις δημιουργήσει με τη συνεπή επαγγελματική σου συμπεριφορά. Να θυμάσαι λοιπόν πως είναι υγιές να σε γονατίζει ο φόβος της αποτυχίας μερικές μέρες, όπως εξίσου υγιές είναι να δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και όχι μαστίγωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όσο περισσότερο μπερδεμένος/η αισθάνεσαι μέσα σου (μάλλον γιατί συνειδητοποιείς πλέον πόσο δύσκολο είναι κόψεις δεσμούς με συγγενείς ή/και φίλους, όσο νοσηροί και αν είναι) τόσο περισσότερο μοιάζεις στη δουλειά σου με υστερικό/ή καριερίστα που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά για δύναμη, εξουσία, έλεγχο. Και μπορείς να φανταστείς πόσο συμπαθείς είναι τέτοιοι χαρακτήρες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν το μυαλό σου και όλες οι αισθήσεις σου σού λένε ξεκάθαρα πως πολλά από τα πρόσωπα του άμεσου κοινωνικού σου κύκλου χρησιμοποιούν υποκριτικά τις λέξεις «φιλία», «επικοινωνία» και «στήριξη», τότε πώς να μην γίνεσαι ακόμη πιο καχύποπτος/η απʼ ότι είσαι από γεννησιμιού σου; Δεν μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Επειδή πολύ αέρα μοιάζουν να έχουν πάρει μερικοί/ες συνάδελφοι σου και σε νομίζουν για το εύκολο θύμα για να φορτώσουν τις γκάφες τους, ο αστρολόγος σου συστήνει σήμερα επίθεση, ξεμπρόστιασμα και ξεκαθάρισμα των ορίων σου. Α και αν η ένταση παραμείνει ως το βράδυ, καλύτερη συνταγή ηρεμίας είναι το σεξ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πριν από μερικά χρόνια (στην προ Πλούτωνα εποχή) πιθανόν να περίμενες με τόση υπομονή μια αλλαγή στην συμπεριφορά του/της Άλλου/ης, σε σημείο που οι σχέσεις σου βάλτωναν και εσύ εγκλωβιζόσουν στην ίδια σου την υπομονή. Πλέον, μέρες σαν τη σημερινή, καλείσαι να μάθεις πως, όταν εξαντλείται η υπομονή σου, οι σχέσεις πρέπει να μπαίνουν σε κρίση. Αν αρνείσαι να το μάθεις, τότε σκούρα τα πράγματα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναπροσαρμογής προτεραιοτήτων, σχεδιασμού του επαγγελματικού μέλλοντος ή ανοίγματος σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά, η λογική αντιμετώπιση είναι να αισθάνεσαι ανακούφιση από την απουσία ενός/μιας συντρόφου (αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει αυτό, δεν το σχολιάζω περαιτέρω). Όμως να ξενερώνεις με όλα εξαιτίας μιας απουσίας, ε αυτό ναι είναι παράλογο!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET