ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι; ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

2 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη δύσκολη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν ξέρω πόσο ελεύθερο χρόνο σου αφήνει η εσωτερική αναδόμηση και αναδιοργάνωση στόχων/συναισθημάτων/θέλω που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. Ξέρω όμως πως καίγεσαι σήμερα για ένα διάλειμμα από την αναδιοργάνωση του άμεσου επαγγελματικού σου μέλλοντος. Θα το πάρεις; Δεν θα το πάρεις; Θα το πάρεις; Δεν θα το πάρεις; Θα το…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα σε συμβούλευα να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την πνευματική υπερδιέγερση που θα έχεις τις επόμενες μέρες ώστε να οργανώσεις και να βελτιώσεις την εργασιακή σου πραγματικότητα. Κατεύθυνε την σκέψη σου προς συζητήσεις, κοινοποίηση των ιδεών σου, συναντήσεις με συνεταίρους/συναδέλφους/υποψήφιους εργοδότες σου. Μην αναλωθείς πάλι σε συζητήσεις για αδιέξοδες σχέσεις και σε κατάδυση στις αναμνήσεις σου. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι συνηθισμένο να δεις ένα/μια Λέοντα να ξυπνά κάποια πρωινά και να λέει πως αγαπά όλο τον κόσμο. Αυτές τις μέρες είναι που και ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

«Είναι ιδέα μου ή ξαφνικά όλα γύρω μου εξελίσσονται με ταχύτητα πυραύλου κι εγώ νιώθω σαν να περπατώ σε κινούμενη άμμο;» σκέφτηκε τις προάλλες ένας Ζυγός καθώς «διασκέδαζε» ανάμεσα σε γνωστούς. Συμβουλή: Προσωρινά, μέχρι νʼ ανακαλύψεις τι σου κάθεται στραβά κι αρχίσεις να το λύνεις, μην αποκλείεσαι οικειοθελώς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σαλονιού σου, αλλά ούτε και να περιμένεις πως θα περνάς καλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σε αγγίξει. Σήμερα είναι μια αληθινά εξαιρετική μέρα για να την χαλάσεις σε αμφιβολίες και εντάσεις με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν ένα κομμάτι σου αγωνιά για την οικονομική σου αυτονομία (που δείχνει να βρίσκεται υπό αίρεση) και ένα άλλο σε βομβαρδίζει με φοβίας πως δεν διαθέτεις τα πνευματικά πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να μείνεις στον αφρό της καριέρας, τότε ποιος/α την πληρώνει συνήθως; Ναι, είτε ο/η σύντροφος σου (αν είσαι σε σχέση) ή ο γονιός που του έχεις τη μεγαλύτερη αδυναμία. Ας ελπίσουμε να σε αντέξει σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κατά καιρούς θα σε έχουν αποκαλέσει σίγουρα κάτι από τα ακόλουθα με αφορμή τον τρόπο που σχετίζεσαι: επιφανειακό/η, αποστασιοποιημένο/η, πως δεν ξέρεις τι θες, ανυποχώρητο/η, παρορμητικό/η. Αν έχουν κατά καιρούς ισχύσει κάποια από αυτά το ξέρεις μόνο εσύ. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως σήμερα αισθάνεσαι τόση ζεστασιά και αγάπη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που θα έκανες πολλούς από τους επικριτές σου να τσιμπιούνται από έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτποστάλ.

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET