ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν […]

Neopolis Team

2 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Με την εργασιακή ένταση και την εριστική συμπεριφορά των συναδέλφων σου στα ύψη, πώς να μην σκέφτεσαι πως θα να βάλεις μια βόμβα και να το σκάσεις προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω σου συντρίμμια; (Εντάξει μια ρητορική ερώτηση ήταν, μην το παίρνεις στα σοβαρά και βρούμε τον μπελά μας;)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια σύγκρουση μαίνεται μέσα σου όλη τη μέρα: από τη μια σε κυριεύει η επιθυμία να ακούσεις την καρδιά σου να βροντάει σαν τύμπανο φιλαρμονικής κι από την άλλη οι απαιτήσεις στην υλική σφαίρα της ζωής εκτοξεύονται στα ουράνια σαν διαστημικό λεωφορείο της NASA. Πάντως να ξέρεις πως το πρώτο αποκλείει το δεύτερο μόνο στο μυαλό σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) – με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, σταματά να τρέχεις συνεχώς να καλύψεις τις ανάγκες του/της Άλλου/ης. Το έχεις παρακάνει τελευταία. Ασχολήσου σήμερα μόνο με τα δικά σου προβλήματα που στοιβάζονται σαν ρούχα δύο εβδομάδων που θέλουν σιδέρωμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ακόμη και στους/στις Σκορπιούς επιτρέπεται να αισθάνονται κάποιες μέρες αποπροσανατολισμένοι/ες και δίχως ίχνος ικανοποίησης από την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Όμως απαγορεύεται να το δείχνεις όταν βρίσκεσαι εκεί έξω και εργάζεσαι, διαπραγματεύεσαι, φλερτάρεις, κάνεις έρωτα. Δεν θα γίνεις Ιχθύς ξαφνικά, μου το υπόσχεσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι από αυτές τις μέρες που είσαι ευάλωτος/η στις ορέξεις, τα νεύρα και τις εντάσεις των γύρω σου και που τελικά καταλήγουν σε ένα βασανιστικό πονοκέφαλο και τεράστια νευρικότητα. Προστατέψου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
ΟΚ, είναι μια από αυτές τις μέρες που το να δουλεύεις αποδεικνύεται πως είναι σωτήριο για το μυαλό και την ψυχική σου υγεία. Οπότε αφοσιώσου σε ότι αποκαλείς εργασία και τα θεμελιώδη ερωτήματα ας περιμένουν για μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET