Αυτό είναι το ιδανικό μαγιό που πρέπει να διαλέξεις φέτος το καλοκαίρι ανάλογα με το ζώδιο σου!


Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν μαγιώ στην αγορά και σίγουρα έχεις πελαγώσει αφού δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις ή ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Τα ζώδια όμως είναι εδώ για να σου δώσουν τη λύση ακόμα και σε αυτό σου το πρόβλημα.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στο ιδανικό μαγιώ που πρέπει να αγοράσεις φέτος το καλοκαίρι με βάση το ζώδιο σου!

 Κριός

Η δυναμική σου προσωπικότητα δεν φοβάται να δοκιμάσει ό,τι πιο τρελό κυκλοφορεί στην αγορά. Τολμάς να φορέσεις ακόμα και πολύχρωμα μαγιώ με έντονα σχέδια και κοψίματα.


 Ταύρος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ταύρος επιθυμεί μία πολυτέλεια στη ζωή του. Έτσι, επιλέγει ακόμα και στα μαγιώ του επιβλητικά, συνήθως σκούρα χρώματα αλλά και σχέδια που βγάζουν μία κλάση, όπως είναι τα τριγωνικά ή γενικά τα γεωμετρικά σχήματα.


 Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, το πιθανότερο, είναι οι φίλες σου να σε ζηλεύουν για την εξωστρέφεια και την αμεσότητα που εκπέμπεις στους άλλους. Σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και τα ζωντανά μοτίβα αρκεί πάντοτε να βρίσκονται σε τέλεια συμμετρία.


 Καρκίνος

Τα Καρκινάκια βρίσκεστε κάπου στη μέση των επιλογών. Έχετε άπειρα μαύρα μαγιώ στην ντουλάπα σας για πιο safe εμφανίσεις αλλά λατρεύετε εκείνα που παρά το επιβλητικό μαύρο χρώμα τους έχουν κάποια σχησίματα στα πλάγια και σας κάνουν να φαίνεστε σέξυ και μοντέρνες.


 Λέων

Εσείς πάλι θέλετε να τραβάτε την προσοχή όλων των αντρών της παραλίας. Για αυτό και επιλέγετε μεταλιζέ μαγιώ που μπορούν και κεντρίζουν εύκολα τα βλέμματα θαυμασμού.


 Παρθένος

Κινητοποίησε την αίσθηση της πραγματικότητας που διαθέτεις και επίλεξε ένα μαγιώ με φύλλα που εκπέμπουν μία αίσθηση ηρεμίας αλλά και ελκυστικότητας.


 Ζυγός

Εσείς δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι πιο κλασάτο ή κάτι πιο μοντέρνο και εκκεντρικό. Για καλή σας τύχη όμως, υπάρχουν μαγιώ που μπορούν να τα συνδυάσουν και τα δύο σε απόλυτη ισορροπία.


 Σκορπιός

Οι Σκορπίνες είστε οι σεξοβόμβες του ζωδιακού. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να μην διαλέξετε μαγιώ στο πιο σέξυ χρώμα το μαύρο. Ωστόσο, δεν θέλετε να τα προσφέρετε όλα στο πιάτο ούτε να γίνετε βαρετές και συνηθισμένες, για αυτό και επιλέγετε μαγιώ με διαφάνειες που διεγείρουν τη φαντασία.


 Τοξότης

Οι Τοξοτίνες δεν παίρνουν και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό τους ενώ έχουν μία τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Δεν θα τους ταίριαζε λοιπόν τίποτα καλύτερο από ένα μαγιώ με αβοκάντο.


 Αιγόκερως

Οι Αιγοκερίνες θέλετε να συνδυάζετε την μοντέρνα πινελιά στο μαγιώ σου μαζί με την πρακτικότητα. Για αυτό και διαλέγετε το κόψιμο του μαγιώ σας να παραπέμπει και σε τοπάκι αλλά να έχει έντονα και μοντέρνα μοτίβα.


 Υδροχόος

Μία αυθεντική γυναίκα Υδροχόος δεν φοβάται να ξεχωρίσει από το πλήθος και να διαλέξει κάτι πιο εκεντρικό και μοναδικό. Επιλέγετε λοιπόν έντονα χρώματα και περίεργα μοτίβα που τραβούν την προσοχή όλη της παραλίας.


 Ιχθύες

Είστε δημιουργικές και φυσικά λατρεύετε το νερό. Αυτά λοιπόν φτάνουν για να επιλέξετε ένα μαγιώ που θα κολακεύει την σιλουέτα σας και παράλληλα θα τραβάει τα βλέμματα.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Αθανασία Βιδάλη