ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε […]

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

“All I need is love! All I need is love! All I need is love!” Αν το επαναλαμβάνεις σαν να είσαι αριστερός ψάλτης στην ενορία της γειτονιάς σου, δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από μελαγχολία. Η αγάπη δεν κάνει διανομές κατʼ οίκων. Βγες έξω να την αναζητήσεις. Και με χαμόγελο, ε! Όχι με θλίψη ή νεύρα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, ο εγκεφαλικός κινητήρας κινείται με τη ρεζέρβα σήμερα όποτε μην ζορίζεσαι να τα προλάβεις όλα στους συνηθισμένους σου χρόνους! Το μόνο που κάνεις είναι καις πιο γρήγορα όση βενζίνη έχει μείνει στο ντεπόζιτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι γνώριμη για ένα/μια Σκορπιό η αίσθηση της πλήρους αποστασιοποίησης από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. Σαν να χτίζεις ένα αδιαπέραστο τοίχος και να παρατηρείς τα πάντα από απόσταση. Αν σου συμβαίνει αυτό σήμερα, καλύτερα να το εξαντλήσεις στον εργασιακό σου χώρο παρά στην επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν θα είσαι παρών/παρούσα σε ό,τι συμβαίνει. Θα είσαι κάπου αλλού. Ίσως θα ονειροπολείς, ίσως έχεις κανονίσει το ρεπό σου και θα πιείς ένα καφέ κάπου που το μάτι σου θα βλέπει ορίζοντα ή ακόμη και να βουτήξεις στις αναμνήσεις εποχών που δεν είχες τόσα άγχη στο κεφάλι σου. Είναι υγεία να ξεφεύγει ο νους σου που και που. Μην τον προβληματίσεις πάλι σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, καταφέρνεις επιτέλους να εστιάσεις λίγο περισσότερο στα φωτεινά χρώματα της συναισθηματικής σου παλέτας και όχι στο γκρίζο των ανασφαλειών. Ποιος/α φταίει που σου άλλαξε έτσι η διάθεση;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET