ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν […]

Neopolis Team

23 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά μα τω Θεώ, όταν σε πιάνει το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σου δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τι έγινε; Ξύπνησες στραβά;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θεωρήσεις πως μπορείς να πιέσεις το μυαλό σου στα άκρα απλά και μόνο γιατί σήμερα ξύπνησες με διαύγεια και διάθεση για δουλειά. Έλα, θυμήσου πως καταλήγουν αυτές οι μέρες… Ναι, σε έναν εξαντλητικό πονοκέφαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, αφού το ξέρεις καλύτερα από εμένα πόσο σε γεμίζει να είσαι ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες – ειδικά τώρα που οι ερωτικές περιπέτειες ισορροπούν επικίνδυνα ανάμεσα στο παραμύθι και την τραγωδία. Μην κλείνεσαι γαμώτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αλήθεια τώρα, υπάρχει κάτι που μπορεί να προτείνω εγώ, το οποίο να μην το έχει εξερευνήσει ενδελεχώς το υπερδραστήριο μυαλό σου; Αν μετράει πάντως, μην παρασυρθείς από τον/την προϊστάμενο σου ή κάποιο γονιό που προσπαθεί να σε προσεγγίσει με καλή διάθεση. Άλλα έχει στο μυαλό του/της…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, υπάρχουν δύο λάθη που δεν σου συγχωρούνται σήμερα: 1) Να προτιμήσεις τους φίλους σου από χρόνο με τον/την σύντροφό σου ή εκείνον/η που σε ελκύει αυτή την περίοδο. 2) Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει κανείς/καμία ερωτικά να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

1) Πρόσεχε την υγεία σου και μην κάνεις απερισκεψίες σήμερα. 2) Αν τσακωθείς με κάποιον/α συνάδελφό σου φρόντισε να μην μείνει στη μέση ο καυγάς για άλλη μέρα. 3) Αν δεχθείς μια επίπληξη για τη δουλειά σου δεν είναι ανάγκη να γυρίσεις σπίτι και να τιμωρήσεις το σώμα σου μη βάζοντας μπουκιά στο στόμα σου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET