ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Έξω στον κόσμο τίποτα δεν έχει αλλάξει από χθες, όμως μέσα σου υπάρχει μια ανεξήγητη πίεση, ένα οργισμένο μούδιασμα, μια αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Ένα βήμα πριν την έκρηξη; Πρόσεξε που και σε ποιους μπροστά θα εκραγείς. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι Ταύροι είναι σοβαροί/ες στη […]

Neopolis Team

20 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έξω στον κόσμο τίποτα δεν έχει αλλάξει από χθες, όμως μέσα σου υπάρχει μια ανεξήγητη πίεση, ένα οργισμένο μούδιασμα, μια αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Ένα βήμα πριν την έκρηξη; Πρόσεξε που και σε ποιους μπροστά θα εκραγείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι Ταύροι είναι σοβαροί/ες στη δουλειά τους: αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και παίζουν τίμια το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Αυτή η εικόνα λοιπόν, που με τόσο κόπο έχεις φτιάξει χρόνο με το χρόνο, είναι η καλύτερη μάσκα που μπορείς να φορέσεις μέρες σαν τη σημερινή, όταν η καρδιά σου βροντοχτυπά σαν τύμπανο των Ζουλού και ξέρεις πως απαγορεύεται να τον/την αφήσεις να το καταλάβει! Γιατί απαγορεύεται; Χμ… Θύμισε μου τι γίνεται κάθε φορά που λες χαρωπά και ορθάνοιχτα το “Σ’ αγαπώ”;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν αληθεύει ο αστικός μύθος πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιορίσει έναν/μια Δίδυμο είναι ο ίδιος του/της ο εαυτός, τότε ναι, το τελευταίο καιρό το κάνεις τόσο επιτυχημένα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είσαι Δίδυμος. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον περιορισμό, που έμοιαζε απαραίτητος τόσο καιρό ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, αλλά με το γεγονός πως άφησες τον εαυτό σου να αφομοιωθεί απ’ αυτούς τους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Δίδυμος ζει για να δουλεύει μόνο, είναι πολύ δυστυχισμένος/η! Σύνελθε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κι εκεί που έλεγες πως θα είναι ακόμη μια μέρα που θα ήταν προτιμότερο να κάτσεις σπίτι και να μην προβληματίσεις το μυαλό σου περισσότερο απʼ το «τι να μαγειρέψω σήμερα», από το μεσημέρι και μετά σε καταλαμβάνει μια κρίση ενεργητικότητας! Χμ, μήπως να την εκμεταλλευτείς και κοινωνικά εκτός γραφείου;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τʼ αλλάξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για τις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναμένεις πως τα περισσότερα συστατικά της κοινωνικής ζωής σου (φίλοι, επαγγελματικές επιλογές, σύντροφος) θα σου προξενούν μια οργισμένη δυσφορία. Ή πως θα νιώθεις τόσο ψυχολογικά κουρασμένος/η που δεν θα θες να δεις άνθρωπο μπροστά σου. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου αν αυτό χρειάζεσαι αλλά μη βιαστείς να προξενήσεις διαμάχες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι τεράστια παγίδα, κάθε φορά που εκνευρίζεσαι στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι, να συγκρίνεις την τωρινή σου ρουτίνα με τα όνειρα και τους στόχους που είχες και δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Μόνο πικρία υπάρχει σ’ αυτό το δρόμο και καθόλου δεν σε βοηθάει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κάποιος σου έλεγε: “Σήμερα δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και θα χτυπάς τον σάκο του μποξ μέχρι να ξεδώσεις”, όχι μόνο είχες πει το ναι, αλλά είχες ήδη πάρει το φάκελο με τις φωτογραφίες που θα κολλούσες πάνω στο σάκο για να έχει νόημα το παιχνίδι… Αλήθεια τώρα, θα σε ικανοποίηση η απομίμηση ενώ βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πρόσωπα με σάρκα και οστά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ενώ όλο σου το είναι (συνειδητό, υποσυνείδητο, υπερσυνείδητο και 145 ψυχολογικές γνωματεύσεις μαζί!) σου λένε πως πρέπει να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, να πάρεις κοινωνικά τα πάνω σου, έρχεται αυτό το καταραμένο το πείσμα σου να είσαι ατσαλάκωτος/η στις υποχρεώσεις σου και τα διαλύει όλα… Υποσχέσου στον αστρολόγο σου πως δεν θα κάνεις σήμερα πάλι υπερωρίες γιατί έχουμε αργία μεθαύριο! Κι από εμένα, ο,τι θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι γνωστό πως οι Υδροχόοι ζουν μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό τους που δεν θα μάθουμε ποτέ. Αλλά σήμερα αυτή η ζωή μοιάζει σαν μια κλειστή διαδρομή υποθέσεων, σκέψεων, στόχων και ενδεχομένων που όλα μοιάζουν εξίσου πιθανά και εξίσου απίθανα να συμβούν στο άμεσο μέλλον. Βρες μια έξοδο κινδύνου κάπου μακριά από τη σπίτι σου (ή ακόμη καλύτερα μακριά κι από την πόλη σου)!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

“Αν δεν οργανωθείς τώρα, δεν θα οργανωθείς ποτέ!” ακούς τη φωνή της συνείδησης σου να σου λέει ανά πέντε λεπτά, ενώ πληκτρολογείς κείμενα, στέλνεις mail, κλείνεις ραντεβού, μιλάς με τη μαμά στο τηλέφωνο και ψάχνεις που στο καλό έχεις αρχειοθετήσει εκείνο το τιμολόγιο… Και ένα μέρος του εαυτού σου αγχώνεται, ένα δεύτερο χαίρεται που ξαναθυμίζεις τον συνεπή επαγγελματικά εαυτό σου και ένα τρίτο (κλασικά) σκέφτεται “που χάθηκε ο έρωτας”… Καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αυτά βλέπεις πουθενά στο κοντινό μέλλον;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET