ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον […]

Neopolis Team

19 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψουν μερικές ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας και για εσένα. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να καταστρώσεις ούτε ένα λογικό πλάνο για πετύχεις αυτό που θες. Γαμώτο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάθε φορά που είσαι μόνος/η σου, μακριά από την επίδραση κάποιου/ας που σε ελκύει έστω και καθʼ υποψίαν, σκέφτεσαι πως ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Όμως, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να μεταμορφώνεσαι σε ένα/μια μικρό/ή εγωιστικό/ή έφηβο/έφηβη που αποζητά από τον/την άλλο/η μόνο την απόλαυση και την ηδονή για τον εαυτό του/της. (Θα μείνει μεταξύ μας, σου το υπόσχομαι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα σε συμβούλευα να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την πνευματική υπερδιέγερση που θα έχεις τις επόμενες μέρες ώστε να οργανώσεις και να βελτιώσεις την εργασιακή σου πραγματικότητα. Κατεύθυνε την σκέψη σου προς συζητήσεις, κοινοποίηση των ιδεών σου, συναντήσεις με συνεταίρους/συναδέλφους/υποψήφιους εργοδότες σου. Μην αναλωθείς πάλι σε συζητήσεις για αδιέξοδες σχέσεις και σε κατάδυση στις αναμνήσεις σου. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ας υποθέσουμε πως έχουμε μια ζυγαριά. Στο ένα ζύγι έχουμε τα δεδομένα προβλήματα που σου προξενεί ο έρωτας, δηλαδή η αίσθηση μοναξιάς που σε πλημμυρίζει αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση ή την λαχτάρα για τον ένα/τη μια που θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στην αγάπη. Στο άλλο ζύγι, τη φοβία πως τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ σʼ αυτό τον τομέα της ζωής σου. Για πόσο θα αντέχεις να σηκώνεις αυτή τη ζυγαριά στους ώμους σου; Σοβαρά τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Καταλαβαίνεις πως ένα κομμάτι σου είναι τόσο βαθιά βαλτωμένο στο παρελθόν που δεν μπορείς ακόμη να σχετιστείς απελευθερωμένος/η από τις αναμνήσεις. Φυσικά και προσπαθείς με την εργατικότητα σου στο παρόν να αντιμετωπίσεις αυτή την αίσθηση. Όμως με το να λες «Δεν μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον. Το μόνο που έχω είναι το σήμερα.» πριονίζεις τις δυνατότητες σου! Κι αυτές είναι πολλές, believe it or not!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το γεγονός πως τελευταία σου λείπει αυτό το ενοχλητικό τσίμπημα στη καρδιά που μόνο η ερωτική έξαψη προξενεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να νεκρώσει η επαγγελματική σου εξέλιξη. Ειδικά τώρα που αποδίδει καρπούς η δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από τη στιγμή που οι οικονομικές σου δυνατότητες έχουν περιοριστεί στη διαδρομή «Παίρνω λεφτά – Ξοδεύω λεφτά» για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σπιτιού/της οικογένειας/της στοιχειώδους αυτονομία σου, είναι λες και κάποιος σκέπασε με λινάτσα όλα τα φωτεινά σημεία του μυαλού σου και δεν μπορείς να κάνεις μια (έστω μια ρε γαμώτο) αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον… Κατάρα στο λαδέμπορα (που έλεγε και η Μαλβίνα)!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φυσικά και δεν απολογηθείς σε κανέναν/καμία που αυτή την περίοδο ζεις και αναπνέεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη, με όλες τις δυσκολίες, την κούραση και την ένταση που αυτό το εγχείρημα προξενεί. Από την άλλη πλευρά, όμως μέσα σου, μέρες σαν τη σημερινή, θα ήθελες να έχεις και μια απάντηση στο ερώτημα: «Τι πρέπει να κάνω τελικά για να τραβήξω κάποιον/α που να μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μου;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κατά καιρούς θα σε έχουν αποκαλέσει σίγουρα κάτι από τα ακόλουθα με αφορμή τον τρόπο που σχετίζεσαι: επιφανειακό/η, αποστασιοποιημένο/η, πως δεν ξέρεις τι θες, ανυποχώρητο/η, παρορμητικό/η. Αν έχουν κατά καιρούς ισχύσει κάποια από αυτά το ξέρεις μόνο εσύ. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως σήμερα αισθάνεσαι τόση ζεστασιά και αγάπη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που θα έκανες πολλούς από τους επικριτές σου να τσιμπιούνται από έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτποστάλ.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET