ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν […]

Neopolis Team

18 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε μαρμελάδα – δηλαδή όσο πιο γλυκός/ια γίνεσαι με τους ανθρώπους, τόσο πιο δυσκίνητη από ποτέ η επικοινωνία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Και να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος – τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το να κλείνεσαι σε ένα δικό σου κόσμο έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Από τη μια πλευρά τα καθημερινά προβλήματα δεν σε αγγίζουν, ούτε σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά η εργασιακή ρουτίνα είναι γεμάτη προβλήματα, οπότε μάλλον πας γυρεύοντας για συγκρούσεις… Τι να κάνεις; Κάνεις δεν μπορεί να τα έχει όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

1) Η λογική σου μπάζει συναισθηματικά νερά από παντού και καθίσταται μη λειτουργική για το επόμενο 24ώρο. 2) Ακόμη και οι πιο συνηθισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου φαίνονται βουνό. Συμπέρασμα: Προς τα πού είναι η έξοδος κινδύνου παρακαλώ;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αντικειμενικά η σημερινή μέρα προσφέρεται για κοινωνικότητα, παρέες, έξοδο, ψυχαγωγία, επικοινωνία. Και ναι, όλα αυτά θα σε γέμιζαν απεριόριστα υπό άλλες συνθήκες. Όμως αυτή η καταραμένη απόσταση που έχεις από τα συναισθήματα σου τελευταία όλο και μεγαλώνει. Και πως να χαρείς χωρίς να συμμετέχει κι η καρδιά σου στις εμπειρίες σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι… Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, ανεξάρτητα από την εσωτερική αναμπουμπούλα που ίσως βιώνεις, όλοι εμείς εκεί έξω δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από πάνω σου. Λέω εγώ τώρα, μήπως να εκμεταλλευθείς τη μέρα για να ξεκολλήσουν μερικά επαγγελματικά θεματάκια που θέλουν έγκριση από κάποιον/α ανώτερο/η στην ιεραρχία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πόσο θα επιθυμούσες σήμερα τα πράγματα να είναι πιο απλά στις σχέσεις σου. Το όχι να σημαίνει όχι. Η συνέπεια να είναι κανόνας. Να ακούν κι εσένα καμιά φορά που έχεις χίλιες σκοτούρες στο μυαλό σου κι όχι να σε κυνηγούνε στους διαδρόμους του σπιτιού/του γραφείου/του μετρό, γνωστοί και παρατρεχάμενοι για να αποθέσουν πάνω σου τα προβλήματα τους. Φταις κι εσύ όμως, πρέπει να το παραδεχτείς!σ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, οδηγίες προς ναυτιλλόμενους για σήμερα: 1) μη σκέφτεσαι το παρελθόν (ναι, κυρίως το ερωτικό). Απεταξάμην! 2) Μην περιοριστείς μέσα στο σπίτι ακόμη και αν πρέπει να βγεις μόνος/η σου. Η παρέα θα βρεθεί εκεί… Itʼs a promise!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα, έχεις μια καλή ευκαιρία να αποτολμήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις που αφορούν στο ξέμπλεγμα της προσωπικής σου ζωής. Πρέπει ήδη να έχεις καταλάβει πως όσο και να περιμένεις, ο χρόνος δεν θα παρουσιάσει μπροστά καμία Σολομώντεια λύση. Κάποιοι/ες πρέπει να κοπούν από τη ζωή σου, ακόμη και αν τους/τις πληγώσεις. Δικαιούνται ειλικρίνεια, δικαιούσαι την ηρεμία σου. Μου ακούγεται σαν καλό deal.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET