ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ένα πρωί (προς μεσημέρι) που κινείσαι σε ρυθμούς βάδην και ένα βράδυ που τρέχεις την κούρσα της μιας ανάσας (κοινωνικά μιλώντας πάντα). Όλη τη μέρα πάντως κοιτάς να περνάς πρωτίστως εσύ καλά! Μπράβο Κριέ! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Το ότι επιθυμείς σήμερα κοινωνικότητα, κόσμο, βαβούρα, τρέλες, γέλια δεν σημαίνει πως όλοι […]

Neopolis Team

18 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένα πρωί (προς μεσημέρι) που κινείσαι σε ρυθμούς βάδην και ένα βράδυ που τρέχεις την κούρσα της μιας ανάσας (κοινωνικά μιλώντας πάντα). Όλη τη μέρα πάντως κοιτάς να περνάς πρωτίστως εσύ καλά! Μπράβο Κριέ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το ότι επιθυμείς σήμερα κοινωνικότητα, κόσμο, βαβούρα, τρέλες, γέλια δεν σημαίνει πως όλοι οι γύρω σου θα είναι στο ίδιο mood. Για να λέμε την αλήθεια, μάλλον στο ακριβώς αντίθετο θα είναι. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Γνωρίζεις πως δεν ευθύνεσαι που αδυνατούν ν’ ακολουθήσουν, αλλά και πάλι άσχημα νιώθεις εξαιτίας των “Όχι!”.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η ημέρα ξεκινά με διπλή δόση εντάσεων μέσα στον εργασιακό χώρο και φόρτωμα ευθυνών (που μεταφράζονται πάντα σε υπερωρίες) γιατί κάποιοι/ες συνάδελφοι σου δεν ξέρουν τι σημαίνει συνέπεια. Αυτό όμως που πρέπει να σε ανησυχεί είναι πως δεν έχεις όρεξη ούτε να τσακωθείς πια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν βρίσκεσαι υπό καθεστώς σύγχυσης για το είδος των συναισθημάτων που τρέφεις για έναν/μια φίλο/η ή (ακόμη χειρότερα) αν αισθάνεσαι να έχεις απηυδήσει από μια αδιέξοδη ερωτική σχέση ή ένα ανεκπλήρωτο φλερτ, δεν είναι λύση να επιμένεις να τον/την δεις μπας και ξεκαθαρίσει το μυαλό σου. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσεις απόσταση μερικών ημερών. Θα δεις, θα σου περάσει στο τέλος!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι επόμενες μέρες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα κομβικές για το τομέα της κοινωνικής/επαγγελματικής σου εξέλιξης. Ζωγράφισε άφοβα και με τα πιο ζωηρά χρώματα το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα και άρχισε να συζητάς με τον/την προϊστάμενο/η σου (ή τους γονείς σου) πως θα το κάνεις πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

“Ανακοίνωση! Ανακοίνωση! Τελευταία ειδοποίηση για την πτήση του μυαλού των Παρθένων. Επιβίβαση από την πύλη 9Α!”. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι η δουλειά σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πιθανόν σήμερα από το πρωί να ξυπνήσεις τόσο πεσμένος/η, που το πέρασμα από την θλίψη στην οργή και από εκεί στο να βρίζεις με το καλημέρα, είναι τόσο εύκολο, σαν κατάβαση σε λεία χιονισμένη πλαγιά. Τι κάνουμε λοιπόν για να το αποφύγουμε; Εργασιοθεραπεία! Από την άλλη, αν δεν θες να το αποφύγεις, έχεις το ελεύθερο. Ποιος είμαι εγώ για να σε καταπιέσω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν είσαι από τα παιδιά που κάνουν σχέση γιατί χρειάζονται ένα στήριγμα ή έναν/μια συμβουλάτορα για να συζητούν όταν δεν αισθάνονται καλά με την καθημερινότητα τους. Όμως πάει πολύ να τσαντίζεσαι και από πάνω αν ο/η σύντροφος σου ή ένας/μια καλός/η φίλος/η σε ρωτήσει αν χρειάζεσαι να μιλήσεις για κάτι. Μπορείς να αρνηθείς ευγενικά και να πέσεις πάλι στην κατατονική σου απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω; Τι μου φταίει και κουράζομαι τόσο εύκολα από τους ανθρώπους; Τι κάνω λάθος στις σχέσεις μου;». Τοξότη, καθώς προσπαθούμε να μάθουμε τον εαυτό μας, οι φίλοι μας μπορούν να μας βοηθήσουν όταν χτυπάμε σε ξέρες. Ρώτα τους. Άκουσε τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το πείσμα είναι απαραίτητο αλλά με μέτρο. Ειδικά αν προσπαθείς να βγάλεις όλο το διαθέσιμο απόθεμα σου απʼ αυτό μέσα στην παρέα σου… Μη μου πεις πως όλο αυτό το παιχνιδάκι γίνεται για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α που τον βλέπεις παραπάνω από φίλο/η;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, δεν υπάρχει μέση λύση. Όταν η εργασία σου καταλαμβάνει το 101% του χρόνου σου και οι οικείοι σου πρέπει να κάνουν αίτηση με χαρτόσημο για να σε δουν, τότε κι εσύ θα αισθάνεσαι άσχημα που δεν προλαβαίνεις, κι εκείνοι/ες αισθάνονται παραμελημένοι. Παρηγορείσαι καθόλου αν σου πω πως αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ευχαριστηθείς τα ενδιαφέροντα σου, τις δραστηριότητες, τα ξεσκάσματα από την ρουτίνα. Ευτυχώς που οι επόμενες μέρες σε φέρνουν τόσο ήπια από το Αμήν στο Αλληλούια που θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET