ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή περιπέτειας, τι θες εδώ να διαβάζεις ημερήσια αστρολογικά tips; Τσακίσου βγες έξω και πέρνα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν έχει νόημα να επιχειρείς να πείσεις τους γύρω σου με λογικά επιχειρήματα. Αντίθετα μια γκαρίδα θα κάνει την δουλειά αυτή τέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αγάπης αγώνας άγονος; Όχι, δεν νομίζω! Όσο ξέρεις πως η καρδιά σου μπορεί ακόμη να βροντάει σαν ταμπούρλο των Ζουλού για κάποιον/α, ούτε η απόσταση, ούτε η απώλεια μπορεί να σου στερήσει το πώς ένιωσες και νιώθεις. Για μια φορά νιώσε τι ευλογία είναι που έζησες κάποιες στιγμές αντί να καταριέσαι που δεν κράτησαν!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μέλλον! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες. Τώρα δεν θα σου αντισταθούν, γιατί τώρα τους θες κολασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αντί να ξεσπάς σε φίλους/ες ή τον/την σύντροφο σου, προτίμησε σήμερα τον/την προϊστάμενο/η σου ή κάποιον/α συνάδελφο. Τους τα έχεις μαζεμένα έτσι κι αλλιώς, όχι;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πόσο ψέμα είναι πως δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Φυσικά και μπορείς! Και θα το κάνεις για εκείνον/η που θα κατέβει από τον εγωιστικό του/της θρόνο και θα παραδεχτεί πως έσφαλε. Θα το κάνεις για τον συγγενή που θα αναγνωρίσει πως έχεις δικαίωμα να μορφώσεις την ιδιωτική σου ζωή όπως θες, κι όχι ακολουθώντας το οικογενειακό μοντέλο. Αλλιώς, θα προχωρήσεις χωρίς ενοχές στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Όπως και να έχει, εσύ κερδίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ποιος θα σου το έλεγε πως θα έφτανε η μέρα που η εργασία θα σου φαινόταν σωτήρια μπροστά στην ένταση και το ανικανοποίητο της προσωπικής σου ζωής. Κι όμως, κι όμως…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET