ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

13 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, τι παράξενες διαθέσεις που έχεις! Μέχρι χθες βρισκόσουν μεταξύ φθοράς και νωχέλειας και σήμερα από το πρωί κεφάκια; Άντε χαλάλι σου αν είναι να χαμογελάς…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μια από τις ειρωνείες της ζωής για κάθε Δίδυμο να καταφέρνει να γίνεται σημαντικός/η, επιτυχημένος/η και απαραίτητος/η στην εργασία του αλλά ποτέ να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν. Όχι δεν είσαι αχάριστος/η, απλά τα όνειρα που δεν πραγματοποίησες σε στοιχειώνουν μέρες σαν τη σημερινή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως σήμερα ξυπνήσεις μʼ αυτή την αίσθηση πως η ζωή εξελίσσεται χωρίς εσένα, πως δεν ζεις αλλά απλά επαναλαμβάνεσαι. Ένα μούδιασμα στο μυαλό και μια αίσθηση εγκλωβισμένης ενέργειας στο σώμα. ΟΚ, τώρα που στο εξήγησα και ξέρεις πως δεν το χάνεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Παροδικό είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μην τολμήσεις να περιμένεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω για λίγη προσοχή από εκείνον/η που στα λόγια σε σκέφτεται συνέχεια και στις πράξεις χωλαίνει. Σήμερα χρειάζεσαι ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα πως θέλουν να είναι μαζί σου. Και ναι, οι φίλοι/φίλες σου είναι ιδανικοί/ες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καθώς όλο και περισσότεροι/ες Ζυγοί έχουν στρέψει εσωτερικά το βλέμμα τους και ανακαλύπτουν το τελευταίο καιρό νέα ταλέντα, νεογέννητα όνειρα και στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα επαγγελματική τους ρουτίνα, τόσο πιο ανυπόφορος αρχίζει και φαντάζει ο εργασιακός χώρος. Κι αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: εκρήξεις. Αλλά αυτό δεν είναι που θες είπαμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα παίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανάμεσα στη μαγνητική γοητεία και την παγωμένη άμυνα που δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταφέρει να αντισταθεί στα θέλω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θες και θα το πετύχεις. Αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γιατί πάντα όταν ξεκινάς κάτι δεν προκύπτει ποτέ (μα ποτέ όμως!) έστω και στο 50% όπως το φανταζόσουν και το σχεδίαζες; Είτε πρόκειται για επαγγελματικό πλάνο, είτε για μια προσωπική σχέση, πως γίνεται στο τέλος να νιώθεις πως έχεις πάρει το λάθος δρόμο; Νομίζω ότι θέτεις τις λάθος ερωτήσεις Αιγόκερε. Το ζήτημα είναι γιατί αισθάνεσαι κάθε φορά την ανάγκη να φαντάζεσαι και να σχεδιάζεις πριν ζήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια πολλών Υδροχόων εκεί έξω να καλλιεργήσουν την αρετή της υπομονής και της υποχωρητικότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις που αποδεδειγμένα έχουν αποκτήσει αξία για τους ίδιους/τις ίδιες. Μέσα στις επόμενες μέρες πιθανόν θα ανακαλύψεις αν η αξία που έχεις δώσει σε μερικές απʼ αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσες το πετύχουν θα σε απογειώσουν στα ουράνια. Όσες αποτύχουν θα δοκιμάσουν την παγωμένη σου οργή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και το θέμα που καίει είναι οι σχέσεις, ένας Ιχθύς σπάνια μιλά γιʼ αυτές με όρους ποιότητας – λες και οποιαδήποτε σχέση, οποιοσδήποτε άνθρωπος σου κάνει αρκεί να είναι εκεί. Αυτό είναι και το θέμα που επανέρχεται ξανά αυτές τις μέρες. Θα κυνηγήσεις/ενδώσεις σε/επιστρέψεις σε/επιλέξεις κάποιον/α μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό ή καταφέρεις να πεις το όχι στην περίπτωση που δεν σου κάνει. Όσο για όσους βρίσκονται σε σχέση, αν ο/η σύντροφος βρεθεί σε τροχιά ξαφνικών αλλαγών/ευκαιριών μόνη αν τον υποστηρίξεις απόλυτα και απαρέγκλιτα θα βγεις κερδισμένος/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET