ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν η μέρα ξεκινήσει με τον/την προϊστάμενο σου να σου την λέει ή με ένα καυγά με τους γονείς σου, μάλλον θα βρεθείς να βράζεις στο ζουμί σου που δεν μπορείς να αντιμιλήσεις όπως θες! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μετά να ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή τους φίλους σου! […]

Neopolis Team

10 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν η μέρα ξεκινήσει με τον/την προϊστάμενο σου να σου την λέει ή με ένα καυγά με τους γονείς σου, μάλλον θα βρεθείς να βράζεις στο ζουμί σου που δεν μπορείς να αντιμιλήσεις όπως θες! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μετά να ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή τους φίλους σου! Άλλο νεύρα και άλλο ανοησία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Χρήμα, εξασφάλιση, οικονομική συνέπεια… Ακόμη κι αν αισθάνεσαι στην εργασία σου πιο σταθερός/η και από αιωνόβιο δέντρο, αποκλείεται να μην στροβιλίζουν αυτές λέξεις γύρω από το μυαλό σου τελευταία. Πρόσθεσε στην εξίσωση και την ανάγκη σου να αποκτήσεις νέα όνειρα και στόχους και αρχίζει και περιπλέκεται η σημερινή μέρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δουλειά, δουλειά, δουλειά… Όχι, δεν είναι ότι ξαφνικά έγινες ζώδιο της Γης. Είναι πως σήμερα νιώθεις αρκετά πεισμωμένος/η για να ζητήσεις την επιβεβαίωση, το μπράβο και την ικανοποίηση για τον κόπο που
καταθέτεις στον εργασιακό σου χώρο. Είναι καταπληκτικό γιατί ακόμη κι έτσι κερδίζεις πόντους τόλμης και θέλησης! Και εις ανώτερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συχνά είναι ο φόβος της απόρριψης ή της μοναξιάς που σʼ αποτρέπει να αποκαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα (είτε αγάπης, είτε απέχθειας). Και είναι τόσο δύσκολο για εσένα γιατί, σʼ αντίθεση με άλλους/ες, έχεις επίγνωση της δύναμης του «Σʼ αγαπώ» και του «Δεν σʼ αγαπώ πια». Πάντως μόνο η ειλικρίνεια θα σε λυτρώσει σήμερα Παρθένε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως η σημαντικότερη στιγμή της ημέρας είναι όταν θα συναντήσεις τον/την σύντροφο σου, (που σου έλειψε απροσδόκητα πολύ για το λίγο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις συναντήσεις σας), ή έναν/μια καλό/ή φίλο/η (που αισθάνεσαι πως έχεις κάτι ουσιαστικό να συζητήσεις, σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες που έχεις συναντήσει πρόσφατα εκεί έξω). Α και μην περιμένεις και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά σήμερα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτές τις μέρες αυτό το συναίσθημα πως έχεις ένα σκασμό ταλέντα, ενέργεια και μυαλό που οπουδήποτε άλλου θα σου απέδιδαν τουλάχιστον αρκετά για να ζεις άνετα. Όμως στο εδώ και τώρα της ζωής σου νιώθεις πως ποτέ δεν θα πάρεις οικονομικά όσα σου αξίζουν. Ναι, κάποιοι αυτό θα το έλεγαν και παρόρμηση να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο στη ζωή και τις σχέσεις σου. Πρόσεχε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκέψου πολύ καλά αυτές τις μέρες ποιές από τις καταστάσεις που ζεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου. Μετά γράψε τις σε ένα χαρτί με σειρά προτεραιότητας ξεκινώντας από την πιο απεχθή. Απομνημόνευσε τη σειρά και έπειτα βάλε φωτιά στο χαρτί μέχρι να γίνει στάχτη και έπειτα ξεκίνα με θράσος, θάρρος και ρίσκο να τις αλλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πρωινό Σενάριο 1: Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου/να ηρεμήσεις. Πρωινό Σενάριο 2: Έχεις σχέδια από τη μια και απίστευτη δουλειά από την άλλη, όμως αποφασίζεις να τελικά να τα εκπληρώσεις. Βράδυ: Αν έπαιξε το Σενάριο 1 θες να κάνεις αυτή τη νύχτα να μοιάζει με Σαββατόβραδο. Αν έπαιξε το Σενάριο 2 μάλλον θα ανακαλύψεις πως δεν έχεις καμιά ενοχή για την επιλογή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θες να μιλήσουμε για χρήματα ή πονάει το θέμα; Καλά δεν θα επεκταθώ πολύ. Άλλωστε για καλό λόγο θα σʼ απασχολούσα. Είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες επιτέλους να ξεκολλήσει ένα επαγγελματικό σχέδιο που υπολόγιζες να στηριχτείς οικονομικά πάνω του ή να προκύψει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Ανοιχτές κεραίες Υδροχόε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αισιοδοξία αυτών των ημερών ηχεί δυνατά σαν μελωδία από φιλαρμονική ορχήστρα. Οι νότες της λένε πως η ασφάλεια δεν κρύβεται σε μια πραγματικότητα χωρίς προκλήσεις, εμπόδια και αλλαγές, αλλά στην ανάπτυξη της ικανότητας να ξεπερνάς όλα τα παραπάνω. Πρόσεξε τι λέω! Να ξεπερνάς, όχι να αντιστέκεσαι. Τίποτα στάσιμο στη ζωή σου πια…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET