ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτές τις μέρες είναι λογικό να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η. Δεν είναι ότι έχουν […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτές τις μέρες είναι λογικό να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η. Δεν είναι ότι έχουν μεταβληθεί ριζικά οι συνθήκες. Είναι που θες να είσαι έξω στον κόσμο και να περνάς καλά κι οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν. Και εκπέμπεις τόση ζωντάνια που δεν μπορείς να προφασιστείς και τον/την άρρωστο/η. Γκαντεμιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις μόνο για να αποπροσανατολίσεις τους πάντες από αυτό που πραγματικά σε απασχολεί. Να για παράδειγμα σήμερα μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να συζητά με κάποιον/α για τη δουλειά σας, ενώ αυτό που θα ήθελες είναι να του/της πεις τι αληθινά αισθάνεσαι για αυτόν/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Λοιπόν επειδή παραέγινε το αστείο με τους/τις ευαίσθητους/ες Καρκίνους που κυκλοφορούν με μια τεράστια ροζ καρδούλα μέσα στον εγκέφαλο… Έχεις κάνει τόσες φορές το δρομολόγιο κόλαση – παράδεισος μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις που δεν σε τρομάζει πια καμία συναισθηματική εμπλοκή όσο βαθιά κι αν είναι. Αν αυτές τις μέρες κάποιοι/ες εκεί έξω εκλαμβάνουν αυτή τη συναισθηματική δύναμη σαν ρομαντισμό, τότε μάλλον έχουν άχυρα στο κεφαλάκι τους. Donʼt even bother…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Και μόνο που πολλοί/πολλές Λέοντες βρίσκουν την παλιά τους σπιρτάδα και ενθουσιασμό στο ερωτικό παιχνίδι, είναι σοβαρή ένδειξη πως επιστρέφουν ανανεωμένοι/ες στο στίβο της αγάπης. Σήμερα είναι μια καλή μέρα, είτε για να κάνεις βήματα μπροστά αν υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από κάποιον/α, είτε για να κυκλοφορήσει σε αναζήτηση ενός ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι αυτή η παρόρμηση να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου (και συνεπώς να μοιράζεις παρατηρήσεις αριστερά και δεξιά με το πάθος δασκάλου με βέργα), ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ξαναβρές τα λογικά σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πρόταση: Ζυγός σε κατάσταση ερωτικού/κοινωνικού παροξυσμού; Ναι, το ξέρω πως υπερβάλω αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να σε πείσω για ακόμη μια φορά πως η απομόνωση δεν σου πάει… Προειδοποίηση: …και τι έχουμε πει γιʼ αυτές τις περιόδους που η ανάγκη για έξαψη χτυπάει κόκκινο; Πρόσεχε πάνω σε ποιον/α πας και φοράς τα ρούχα της ερωτικής επιθυμίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως τις μέρες αυτές για παράδειγμα, προτιμάς να κρατήσεις τις αποστάσεις από τη εξωτερική πραγματικότητα που σε ωθεί σε ξέφρενους ρυθμούς και να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες ή με κοντινούς σου ανθρώπους. Εκτός κι αν τους παρασύρει κι εκείνους νʼ ακολουθήσουν τις ταχύτητες σου… Χμ, κι αυτό δεν ακούγεται άσχημο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για να βάλλεις φρένο στον εγκέφαλο σου να μην σκέφτεσαι σε σημείο εξάντλησης. Όχι Τοξότη, δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη γοητεία σου, το μυαλό σου ή την αυτοπεποίθηση σου! Κινδυνεύεις όμως να γίνεις σκιά του εαυτού σου αν συνεχίσεις έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις και μέχρι να ξαναπέσεις για ύπνο είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις, θα επιζητάς ηρεμία και ήπιους ρυθμούς. Μακάρι να το πετύχεις, γιατί το έχεις τόσο ανάγκη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, μέρα δράσης η σημερινή. Οικονομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες, συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει, εργασίες του σπιτιού ή σχετικές μʼ αυτό που έχουν μείνει πίσω – όλα πρέπει να πάρουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Μην χαζεύεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα που οι αναδρομές στο ερωτικό σου παρελθόν ελλοχεύουν πίσω από κάθε γωνία, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναβιώνει όλες τις στιγμές που έψαχνε ένα λόγο στοργής για να πιαστεί ή μια ένδειξη πως υπήρχε ακόμη η ελπίδα. Κάποιοι/ες Ιχθύες θα τσαντιστούν σε σημείο αυτοτιμωρίας για τις επιλογές που έκαναν κάποτε, κάποιοι/ες άλλοι/ες θα μελαγχολήσουν. And life goes on and on and on…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET