ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει μια τσαντίλα με τον εαυτό σου. Όσο κι αναρωτιέσαι πως κατάφερες και ξοδεύτηκες τα τελευταία χρόνια σε αγκομαχούσες φιλίες και ανέλπιδους έρωτες, πίστεψε τον αστρολόγο σου, δεν θα τα καταφέρεις. Τουλάχιστον φρόντισε να ξεσπάσεις τα νεύρα σε εργασιομανία ή στο γυμναστήριο… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

1 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει μια τσαντίλα με τον εαυτό σου. Όσο κι αναρωτιέσαι πως κατάφερες και ξοδεύτηκες τα τελευταία χρόνια σε αγκομαχούσες φιλίες και ανέλπιδους έρωτες, πίστεψε τον αστρολόγο σου, δεν θα τα καταφέρεις. Τουλάχιστον φρόντισε να ξεσπάσεις τα νεύρα σε εργασιομανία ή στο γυμναστήριο…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατό αυτά που θες πιο πολύ – δηλαδή ηρεμία, επικοινωνία, αρμονία – να μην έρχονται φυσικά αλλά μετά από πολύ κόπο, θα την κάψεις την μέρα. Εργασιοθεραπεία άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τι είναι η ζωή; Τι είναι ο άνθρωπος; Υπάρχει Θεός; Αν χρησιμοποιήσεις σήμερα αυτές τις ερωτήσεις σαν ατάκες φλερτ έχει καλώς. Αν όμως φιλοσοφείς στο κενό μην απορείς για τα βλέμματα συμπόνιας που θα δεχτείς…,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν είσαι ελεύθερος/η και πολιορκείσαι από ή πολιορκείς κάποιον/α, τότε κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό συνήθως (Μην ανησυχείς ο αστρολόγος θα είναι εδώ να σε παρηγορήσει αν στραβώσει το πράγμα)… Για όλους τους άλλους Καρκίνους, ας μην συζητήσουμε την τσαντίλα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου είναι τιτάνια. Η ψυχή σου είναι νηστική και το μόνο που θα γεμίσει τα κενά της είναι η αγάπη. Αχ, η αγάπη… Ωραία, πήρες τη δόση μελαγχολίας που είχες ανάγκη. Τώρα σήκω να ετοιμαστείς για το γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν υπάρχει ίσως χειρότερο αίσθημα για έναν/μια Παρθένο από το να νιώθει πως εργάζεται με παραδειγματική συνέπεια και πάθος αλλά να βλέπει πως η δουλειά του/της τυγχάνει ελάχιστης αναγνώρισης. Και μέρες σαν τη σημερινή, αυτό το αίσθημα εγκλωβισμού παραλύει κάθε εγκεφαλική σου λειτουργία…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή όλος ο κόσμος μαζί με τα προβλήματα, τα διλήμματα, τις απαιτήσεις και τα άγχη του πρέπει να αποκλειστεί – να είναι έξω από το κεφάλι σου. Βρες τον τρόπο να το πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές μέρες (κι σήμερα είναι μια απ’ αυτές) μένεις ν’ αναρωτιέσαι αν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να εξηγείς σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τον τρόπο που βλέπεις εσύ τη ζωή – τα μυαλά τους έχουν μείνει ερμητικά κλειστά, κι αυτό σε κάνει να νιώθεις τόσο μόνος/η…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ασυμφωνίες υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν με συναδέλφους. Όμως το να τις αφήνεις να σου δημιουργούν ενοχές για όλο το υπόλοιπο της μέρας είναι κομμάτι τρελό. Μην γίνεσαι Ιχθύς. Δεν σου πάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα έχεις μια υπέροχη μέρα, θα είσαι χαρούμενος/η από το πρωί ως το βράδυ και όλα θα σου πηγαίνουν καλά… (Αλήθεια τώρα, αισθάνεσαι όντως πιο όμορφα ακούγοντας ένα ψέμα;)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα φρόντισε να οριοθετήσεις το χώρο σου και κράτα αποστάσεις από συναδέλφους ή/και συγγενείς, γιατί όποιος/α σε φέρει εκτός εαυτού πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα λευκό καρχαρία απέναντι του/της, αντί για το γοητευτικό χρυσόψαρο που υποδύεσαι κάθε μέρα. Λένε πως αν φέρεις έναν/μια Ιχθύ εκτός εαυτού τρομάζει και ο Θεός. Δεν θέλω να το δω (ξανά…).

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET