5 στυλ γυαλιών που οφείλει να «τσιμπήσει» κάθε 20χρονος, το φετινό καλοκαίρι!


Αυτά είναι τα 5 καλύτερα στυλ γυαλιών ηλίου που κάθε 20χρονος αξίζει να αποκτήσει για το καλοκαίρι! Κάποτε στο σχολείο αν φορούσες γυαλιά πιθανόν να ήσουν ο «γυαλάκιας», «το πατομπούκαλο» «το φυτό». Σήμερα τα γυαλιά προσδίδουν το κάτι στην προσωπικότητα.

Αυτό το γυαλί πάει σε όλους. Είναι μια ασφαλής λύση ότι και να θες να δείξεις ότι είσαι ή είσαι πραγματικά. Πάει σε όλους, αναμφισβήτητα!

Τύπου «Clubmaster»

Cool και ρετρό. Νιώθεις μοναδικός και ότι δεν σε συναγωνίζεται κανένας ή καμία. Αυτό το γυαλί είναι η επιλογή του «ξεχωρίζω» θέλει κότσια να τα φοράς και να τα διαλέξεις.

Ξέρεις τις διαφορές όλων των φιλοσοφικών, κοινωνικών και οικονομικών ρευμάτων και συστημάτων. Έχεις απάντηση για όλα μα σαν μιλάς δεν σε κατανοεί παρά το 3%του πληθυσμού; Νιώθεις η Wikipedia ή η google. Αυτά τα γυαλιά θα σου δώσουν το status που χρειάζεσαι. Άσε που στις προφορικές εξετάσεις ο καθηγητής θα σου βάλει ένα δύο βαθμούς παραπάνω λόγω σως. Θα τον παρασύρεις.

Με καθρέπτες

Είσαι μυστήριος τύπος, δύσκολα καταλαβαίνουν τι έχεις στο μυαλό σου. Είσαι απρόβλεπτος; Τότε ένα ζευγάρι γυαλιών με κρύσταλλα καθρέπτες σου τονίζουν αυτό το στυλ.

Χρόνια τώρα το φοράνε οι απίστευτα κλασάτοι. Ένα γυαλί που δεν χρειάζεται να το αλλάξεις του χρόνου. Ανεξάρτητα από τον τύπο του προσώπου σου. Αυτό το γυαλί θα σε μεταμορφώσει σε σούπερ τυπά.

Ξύλινοι

Κάθε σου κίνηση είναι μελετημένη ώστε το ενεργειακό σου αποτύπωμα να είναι ελάχιστο. Έχεις οικολογική συνείδηση; Είσαι εναλλακτικός τότε αυτό το γυαλί θα σε σφραγίσει.

Πολύχρωμοι

Η pop art,το χρώμα, η τρέλα, η αντισυμβατικότητα συναντιούνται σ’ αυτά τα γυαλιά. Είναι μια ριψοκίνδυνη επιλογή που αν όμως σου κάτσει σε κάνει ξεχωριστό.

Όλα τα παραπάνω είδη γυαλιών ηλίου υπάρχουν σε μεγάλη αφθονία και ποικιλία στο κατάστημα οπτικών Original Vintage, γι' αυτό μη διστάσεις να περάσεις μία βόλτα από εκεί, κάνοντας μία επίσκεψη, και δεχόμενος/η τις συμβουλές και προτάσεις των ειδικών, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει γάντι με το προσωπικό στυλ και προσωπικότητά σου.

Original Vintage, Καραγεώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα, (Στοά Καλλιγά) - Facebook Page

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team