BINGE WATCHING

Είδαμε & Προτείνουμε | Πολύ γέλιο, αλλά και …διαστημικό νταβαντούρι στις ταινίες της εβδομάδας!

Το καλοκαίρι μπήκε και με τη βούλα, ώρα για σινεμά!Ύστερα από το κωλοδάχτυλο που μας επιφύλασσε η προηγούμενη εβδομάδα, επιτέλους σήμερα έχουμε μια πιο δυνατή ποικιλία να επιλέξουμε! Μια από τις πιο διασκεδαστικές κωμωδίες που είδαμε φέτος, επιτέλους πατάει Ελλάδα κι επιβεβαιώνει τις θετικές κριτικές που είχε στις ΗΠΑ! Ταυτόχρονα, μια πολυαναμενόμενη σειρά επανέρχεται, με τη […]

Το καλοκαίρι μπήκε και με τη βούλα, ώρα για σινεμά!Ύστερα από το κωλοδάχτυλο που μας επιφύλασσε η προηγούμενη εβδομάδα, επιτέλους σήμερα έχουμε μια πιο δυνατή ποικιλία να επιλέξουμε! Μια από τις πιο διασκεδαστικές κωμωδίες που είδαμε φέτος, επιτέλους πατάει Ελλάδα κι επιβεβαιώνει τις θετικές κριτικές που είχε στις ΗΠΑ!

Ταυτόχρονα, μια πολυαναμενόμενη σειρά επανέρχεται, με τη φήμη ότι αποτελεί το κύκνειο άσμα του δημιουργού της – και άρα ένα τέλος εποχής. Επίσης, έχε το νου σου σε κάποιες πολύ σημαντικές και κλασικές ταινίες, που ξαναβγαίνουν με νέα κόπια! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να τις χαρείς στην αίθουσα, όπως πρέπει! Και φυσικά, μείνε μακριά από σαπίλες!

Εκδίκηση Με Στυλ (Going In Style)

Ας σκεφτούμε λίγο… Ποια είναι η πρώτη κωμωδία που σου έρχεται στο μυαλό απ’ όσες παίχτηκαν τελευταία (για να μην πω φέτος); Εγώ σου λέω το Baywatch. Ένα σκουπίδι κόστους 70 μυρίων, χωρίς σενάριο, γεμάτο σεξιστικά αστεία κι ένα καστ όπου όλοι έπαιζαν λόγω κώλου ή μούσκουλων, αντί οποιασδήποτε παιδείας της υποκριτικής.

Δες τώρα το “Going In Style”. Μια μικρή, ξεκαρδιστική και καλογραμμένη κωμωδία (καιρό είχα να το πω αυτό), που σε χαλαρώνει και σε διασκεδάζει, χωρίς φτηνά χάχανα ή γελοιότητες. Κόστισε 25 εκατομμύρια, έχει μια ιστορία με πράγματα να πει, και το κυριότερο, τρεις πολύ σπουδαίους ηθοποιούς που ξέρουν και τιμούν τη δουλειά τους!

Οι Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν κι Άλαν Άρκιν είναι δεκαετίες στο κουρμπέτι, έχοντας αποδείξει επανειλημμένως την κλάση τους. Επαγγελματίες, προσγειωμένοι και σεμνοί, εδώ παίζουν ρόλους που έχουν για πλάκα και νιώθεις ότι γουστάρουν κάθε λεπτό! Είναι απόλαυση, για να μην πω προνόμιο, να βλέπεις τους τρεις τους να δουλεύουν μαζί.

Από τις κορυφαίες κωμωδίες της χρονιάς κι ένα πανάξιο εισιτήριο που θα πάει σ’ αυτούς που το αξίζουν: σε ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ. Αυτούς πληρώνεις. Τσέκαρε επίσης και τις διάφορες συνεντεύξεις ή τα promos που έδωσαν οι τρεις θρύλοι για την ταινία. Και μόνο να τους βλέπεις παρέα, θα σου φτιάξει τη μέρα! Αν φτάσω ποτέ την ηλικία τους, εύχομαι να είμαι έστω λιγάκι αξιολάτρευτος και πλακατζής παλιόγερος, όπως αυτοί! Going in style indeed!


Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης (Transformers: The Last Knight)

Ο Μάικλ Μπέι είναι μια κατηγορία μόνος του. Μπορεί να γυρίσει εντυπωσιακές εργάρες όπως τον Βράχο, αλλά κι εκτρώματα όπως το Transformers 2. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν περνάει απαρατήρητος γιατί οι ταινίες του είναι αληθινά events, με τεράστιο budget, πήχτρα στη δράση και διάρκεια που ποτέ δεν σταματάει πριν τις 2 με 2μιση ώρες!

Μετά το εκπληκτικό 13 Ώρες (για μένα, από τα κορυφαία της περσινής σεζόν), επιστρέφει για 5η (και τελευταία όπως δήλωσε) φορά στη saga των Transformers, παραδίδοντας την ίσως καλύτερη του ταινία στο franchise, χωρίς να λείπουν οι …ζαλάδες στις οποίες μας έχει συνηθίσει! Είναι ένα κολοσσιαίο, επικό αλλά συχνά ακαταλαβίστικο rollercoaster περιπέτειας κι επιστημονικής φαντασίας, που πιθανότατα δεν απευθύνεται σε όλους.

Είναι φοβερά εντυπωσιακή και με ενδιαφέρον μετά-αποκαλυπτικό concept, αλλά κάπου γίνεται άτσαλη κι υπερβολικά χαοτική, με εικόνες και σενάριο να ξεφεύγουν εντελώς! Αν γούσταρες τα προηγούμενα φιλμ, τότε θα εκτιμήσεις ότι αυτό τα ξεπερνά, παρά τις γνωστές παραξενιές του Μιχαλάκη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα χάσεις την μπάλα από τη βαβούρα των εκρήξεων και των μετάλλων! Για 3-D ούτε λόγος, εκτός αν θες να καείς ολοσχερώς!


Κάποτε στην Καλιφόρνια (Once Upon a Time in Venice)

Έπρεπε να δαγκώσω τη γλώσσα μου σε αυτό που είπα πιο πάνω για τις κωμωδίες… Άλλη μια αρπακολλατζίδικη μπαρούφα, που φανερώνει ότι ο Μπρους Γουίλις τα ‘χει παρατήσει εντελώς, βγάζοντας το ένα γρήγορο μεροκάματο μετά το άλλο. Είναι να αναρωτιέσαι πόσο τον πληρώνουν για να πειστεί να παίζει σε τόσο αναίσχυντα κακές ταινίες…

Αυτή μάλλον προοριζόταν να γυριστεί στα 80s για να βγει κατευθείαν σε βιντεοκασέτα, κάτι που ορισμένοι μπορεί να εκτιμήσουν και να χαζογελάσουν με την ακατάσχετη ηλιθιότητα της, αλλά δεν βλέπεται αλλιώς. Είναι γεμάτη ανέμπνευστες, νερόβραστες και στερεοτυπικές κρυάδες, σ’ ένα σύνολο κακοραμμένων σκηνών χωρίς καμία συνοχή. Ένα φρικαλέο χάσιμο χρόνου, που θα χαζέψεις κάνα βράδυ στο Star και θα ξεχάσεις άμεσα.


Κάποιες γαλλικουριές που βγαίνουν επίσης (αν και δεν ξέρουμε γιατί): 

Και κάποιες επανεκδόσεις που αξίζουν την προσοχή σου:

 

FUN ZONE

EVENTS

Red Bull Dance Your Style: Ο πιο δυνατός ελληνικός street dance διαγωνισμός επιστρέφει! 

Μουσική

Εταιρεία σε πληρώνει για να ακούσεις το νέο άλμπουμ της Taylor Swift δοκιμάζοντας εσώρουχα!

BINGE WATCHING

Ξεχάστε τους Πειρατές της Καραϊβικής που ξέρατε, η επόμενη ταινία θα είναι reboot!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Το Mega έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν – Το φθινόπωρο και η 3η!

EVENTS

Στο Horrorant Film Festival θα απολαύσεις 3 ταινίες του Lamberto Bava παρουσία του ίδιου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET