ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσλήψεις 1.000 μόνιμων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Στο πλαίσιο των μέτρων για την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δημιουργεί 1.000 νέες θέσεις εργασίας, για διάστημα έως 3 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπεγράφη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετική απόφαση για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων, από την κείμενη νομοθεσία, διαδικασιών για ανακατάταξη στους κλάδους των Ενόπλων […]

Neopolis Team

21 Φεβρουαρίου, 2017

Στο πλαίσιο των μέτρων για την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δημιουργεί 1.000 νέες θέσεις εργασίας, για διάστημα έως 3 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπεγράφη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετική απόφαση για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων, από την κείμενη νομοθεσία, διαδικασιών για ανακατάταξη στους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων 1.000 συνολικά (600 στρατό ξηράς, 200 Πολεμικό Ναυτικό, 200 Πολεμική Αεροπορία) οπλιτών για βραχεία περίοδο δυο ετών, η οποία μπορεί να παραταθεί για ακόμη ένα έτος. Όλοι οι ΟΒΑ θα προσληφθούν σε μάχιμα καθήκοντα («ειδικότητες μαχητή») σε μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο, της ΑΣΔΕΝ στα νησιά Αιγαίου και της 1ης ΜΠ στη Μακεδονία.

«Η δυνατότητα ανακατάταξης δίνεται μόνο σε οπλίτες που υπηρετούν και όχι σε εφέδρους αμέσως μετά και σε συνέχεια της εκπλήρωσης της θητείας τους. Οι παραπάνω οπλίτες θα συνεχίζουν να υπηρετούν στις μονάδες από τις οποίες και θα απολύονται και οι οποίες έχουν καθορισθεί με σχετική υπουργική απόφαση χωρίς δυνατότητα μετάθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET