PLACES TO BE

Έρχεται νέα έκδοση του Χάρι Πότερ | Πρωταγωνιστής ο γιος του αγαπημένου μας ήρωα!

Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα κι ο τίτλος μόνο παραπλανητικός δεν είναι. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ετοιμάζει μια νέα ιστορία, τη συνέχεια των 7 βιβλίων με ήρωα τον Χάρι Πότερ και τους φίλους του. Μόνο που αυτή τη φορά οι φαν του μαγικού κόσμου, δε θα πάνε ούτε στο βιβλιοπωλείο, ούτε στο σινεμά. Κι αυτό διότι […]

Neopolis Team

25 Οκτωβρίου, 2015

Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα κι ο τίτλος μόνο παραπλανητικός δεν είναι. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ετοιμάζει μια νέα ιστορία, τη συνέχεια των 7 βιβλίων με ήρωα τον Χάρι Πότερ και τους φίλους του. Μόνο που αυτή τη φορά οι φαν του μαγικού κόσμου, δε θα πάνε ούτε στο βιβλιοπωλείο, ούτε στο σινεμά. Κι αυτό διότι η συνέχεια της ιστορίας θα παιχτεί στο σανίδι του Palace Theatre του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ανακοινώθηκε θεατρικό έργο με τίτλο: «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» όπου θα συνεργαστούν η πασίγνωστη συγγραφέας, ο σεναριογράφος Τζακ Θορν κι ο θεατρικός σκηνοθέτης, Τζον Τίφανι με στόχο στις 30 Ιουλίου να παρουσιάσουν μια παράσταση η οποία θα εκπλήξει ευχάριστα τους απανταχού θαυμαστές του Χάρι.

Η πλοκή του έργου θα είναι για μία ακόμη φορά, αποκύημα της πλούσιας φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ η οποία θα εξιστορήσει τη ζωή του μικρότερου γιου του Χάρι και της Τζίνι, Άλμπους Σέβερους Πότερ. Μπορεί ο Χάρι να εργάζεται πλέον στο Υπουργείο Μαγείας και να ζει την οικογενειακή ζωή που πάντα ονειρευόταν, τα πράγματα όμως, δεν είναι τόσο εύκολα όσο θα περίμενε κανείς. Το παρελθόν χτυπά την πόρτα του παρόντος τη στιγμή που ο μικρός Άλμπους αδυνατεί να διαχειριστεί την «κληρονομιά» του ονόματός του. Έτσι, τόσο ο πατέρας όσο κι ο γιος, θα μάθουν για μία ακόμη φορά την σκληρή αλήθεια: το σκοτάδι έρχεται καμιά φορά από εκεί που δεν το περιμένεις…

Η παράσταση θα χωρίζεται σε δύο μέρη και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα παίζονται και τα δύο το ίδιο βράδυ ή σε δύο διαφορετικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση όμως, ήδη ψαχνόμαστε για ταξίδι στο Λονδίνο. Χάρι Πότερ είναι αυτός άλλωστε.

Fuck Yeah !!!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET